Zanimljivosti

OŽENIO SE BORIS BEKER PO TREĆI PUT: Bivši trener Novaka Đokovića pred oltar odveo ovu 23 godine mlađu lepoticu (FOTO)

Oni su brakom krunisali višegodišnju vezu.

16.09.2024 12:25

OŽENIO SE BORIS BEKER PO TREĆI PUT: Bivši trener Novaka Đokovića pred oltar odveo ovu 23 godine mlađu lepoticu (FOTO)
COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivši trener Novaka Đokovića i nekadašnji nemački teniser Boris Beker po treći put je stao pred matičara. On se u Italiji oženio Lilijan de Karvaljo Monteiro koja je čak 23 godine mlađa od njega. Par je romantičnim venčanjem u zamku u Italiji kruniosao svoju višegodišnju vezu koja je prošla brojna iskušenja tokom njegovog boravka u zatvoru.

Pre samog venčanja, Boris i Lilijan su organizovali večeru za porodicu, poznanike i prijatelje, a sam čin stupanja u brak i svadba održani su juče popodne. Lilijana je blistala u raskošnoj venčanici koja je isticala njen vitak stas, dok je Boris s nestrpljenjem čekao da stavi burmu na njenu ruku.

Ko je lepotica?

Treća supruga Bekera je prava lepotica. Rođena je u afričkoj ostrvskoj državi Sao Tome i Principe, a ćerka je Viktora Monteira, bivšeg ministra odbrane ove zemlje koji se kandidovao za predsednika 2014.

 

Veći deo mladosti provela je u Rimu gde je pohađala privatnu školu, a potom studirala na rimskom Univerzitetu La Sapijenca, a magistrirala u Londonu. Lilijan ne voli eksponiranje u javnosti, nema društvene mreže, a i kad se pojavi na nekom javnom događaju to je uvek ruku pod ruku sa Bekerom. 

Navodno je Boris zaprosio Lilijanu još 2021. u milanskoj katedrali, ali je zbog utaje 1,7 miliona evra uhapšen i proveo je osam meseci u zatvoru u Velikoj Britaniji nakon čega je deportovan u Nemačku. Sud u Minhenu ga je osudio na dve godine uslovno i kaznu od 500.000 evra!

 

 

Kroz sve te probleme Lilijana je bila uz njega i bila mu je najveća podrška u najteže vreme.

Spasila me je, i zbog toga je nikada neću zaboraviti. Ona je žena mog novog života! - poručio je jednom prilikom Beker. 

Pre Lilijane slavni nemac je vodio buran život. Bio je osam godina u braku sa nemačkom glumicom Barbarom Feltus i devet godina sa holandskom manekenkom Šarli Karsenberg. Iz braka sa Barbarom ima dva sina, kao i vanbračnu ćerku sa Anđelom Jermakovom.  

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)