Zanimljivosti

BIO POZITIVAN NA DOPING TESTU, IGRA SA NOVAKOM I IMA BURAN LJUBAVNI ŽIVOT: Ostavio "lažnu" i zaveo pravu teniserku

Janik Siner ima 23 godine i zanimljivu istoriju.

22.08.2024 15:10

BIO POZITIVAN NA DOPING TESTU, IGRA SA NOVAKOM I IMA BURAN LJUBAVNI ŽIVOT: Ostavio "lažnu" i zaveo pravu teniserku
Tanjug/AP Photo/Mosa'ab Elshamy, instagram/mariabraccini /annakalinskaya78

Italijanski teniser Janik Siner (23) nedavno je bio u centru pažnje zbog pozitivnih doping testova tokom Indijan Velsa. Ovaj mladi sportista, koji je već privukao pažnju javnosti svojim talentom, suočio se sa optužbama da je koristio anabolički steroid, supstancu koja je na listi zabranjenih sredstava Međunarodne anti-doping agencije. Ova vest je šokirala njegove navijače i ceo teniski svet, a reakcija ATP-a dodatno je podgrejala kontroverzu.

Uoči početka US Opena, najbolji teniser planete Novak Đoković najavio je svoj debi u novom sportu - piklbalu. Ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog toga što će njegov protivnik biti upravo Janik Siner. 

Nakon što je otkriveno da je Siner bio pozitivan na doping testu, javnost je burno reagovala na ovu vest. Mnogi su izrazili šok i razočarenje zbog ove situacije, dok su se drugi zapitali o posledicama koje će ovaj skandal imati po karijeru mladog tenisera.  Dakle, svet tenisa trenutno je uzdrman skandalom sa dopingom, ali istovremeno je uzbuđen zbog debija Novaka Đokovića u piklbalu. 

Ljubavni život slavnog tenisera

Italijan ima ljubavni život koji je takođe zanimljiv. U vezi je prvobitno bio sa fotomodelom Marijom Braćini i to čak četiri godine. Stupili su u vezi 2020. potom su kratko raskinuli godinu kasnije i stali zajedno sve do ove godine. Ona je takođe i popularna influenserka, a jednom prilikom se slikala i sa reketom. Možda da podrži tadašnjeg dečka s obzirom na to da su bili u tom periodu zajedno.

Potom je primećena ruskinja Ana Kalinskuja koja u tom momentu nije imala posla u Torinu gde je boravio i slavni teniser. Novinarima nije falilo mnogo da zaključe da se među njima nešto dešava. Oni su viđeni u Torinu kada se on oporavljao od povrede kuka. Potom je sredinom godine potvrdio da je u vezi sa Anom, piše The Sun. Ona ima 26 godina i izuzetno je uspešna teniserka.

- Znate, ne volim mnogo da pričam o svom privatnom životu. Da, sa Anom sam, ali sve držimo u tajnosti. Neću više ništa reći - izjavio je teniser u maju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)