Zanimljivosti

POSLE MONIKE BELUČI SAMO PRAVI DECU: Glumac u 58. godini postaje tata po četvrti put!

Vensan Kasel čeka novu bebu sa devojkom Narom Baptistom.

16.09.2024 13:45

POSLE MONIKE BELUČI SAMO PRAVI DECU: Glumac u 58. godini postaje tata po četvrti put!
Credit: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bivši muž slavne glumice Monike Beluči i francuski glumac i zavodnik Vensan Kasel (57) očekuje četvrto dete sa 30 godina mlađom brazilskom manekenkom Narom Baptistom. 

Vest da je u drugom stanju objavila je mlađana lepotica na svom Instagram nalogu.

- Mama te čeka! - napisala je ona uz fotografije svog stomaka i dodala:

- Pst! Fotografiju je napravila baka - objasnila je ova lepotica.

Samo pravi decu

Na slici lepa Nara se nalazi u podnožju stepenica, verovatno svoje kuće, obučena u dugu crnu haljinu na bretele. Ona uz osmeh drži svoj već jasno uočljiv trudnički stomak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

 

Kasel, koga mnogi smatraju ružnjikavim, uspeo je da zavede najlepše žene sveta. Punih 14 godina bio je u braku sa, po mnogima najlepšom ženom na svetu glumicom Monikom Beluči koja mu je rodila dve ćerke - Devu i Leonu. Mnogi su smatrali da takva lepotica zaslužuje mnogo lepšeg muškarca pored sebe, ali ona nije davala ni pet para na te priče. 

Monika je do ušiju bila zaljubljena u njega, a važili su za jedan od najskladnijih parova u džet setu. Vest o njihovom razvodu došla je kao grom iz vedra neba, a sama Monika je priznala da se "osećala kao da je pregazio brzi voz"...

Nakon razvoda prelepu Moniku je zamenio 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kukanki. U braku su bili tri godine i dobili su ćerku Amazoniju. Potpis na papirima za razvod od Tine se praktično nije ni osušio, a Vensan je uplovio u romansu sa takođe 30 godina mlađom Narom koja će mu sad podariti četvrto dete.

- Deca su nešto najlepše što postoji. Od njih sam naučio mnoge stvari, moje ćerke mi pomažu da razumem sam sebe - rekao je Kasel jednom prilikom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

 

I dok je o vezi sa Tinom često govorio u medijima, o Nari ćuti kao zaliven. Mnogi su primetili da Tina i Nara liče kao jaje jajetu, pa je jsano da slavni glumac ima istančan ukus kad bira lepotice za sebe.

Par se povremeno pojavljuje zajedno i na javnim događajima, pa su tako ovog leta prisustvovali svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, a u maju su prošetali crvenim tepihom Kanskog festivala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N A R A H (@narahbaptista)

 

Nara je rođena 1996. u Brazilu, a kad je imala 18 godina sa roditeljima i sestrom preselila se u Australiju. I ona je model kao i Tina, a 2020. učestvovala i u izboru za Mis Univerzum Australija, ali nije uspela da dođe do pobede. Ipak, zapala je za oko modnim agentima, pa je potpisala ugovor sa agnecijama "Elite" i "Everi Body".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)