Zanimljivosti

PRINC HARI PLANIRA DA PROSLAVI SVOJ JUBILARNI ROĐENDAN BEZ MEGAN MARKL: Jedva čeka, dojadilo mu više sve, ovo je razlog!

I pored supruge se oseća kao "rezervni".

12.09.2024 18:20

PRINC HARI PLANIRA DA PROSLAVI SVOJ JUBILARNI ROĐENDAN BEZ MEGAN MARKL: Jedva čeka, dojadilo mu više sve, ovo je razlog!
Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Princ Hari planira da obeleži svoj 40. rođendan, koji je 15. septembra na nesvakidašnji način - bez supruge Megan Markl. Umesto toga pridružiće se nekolicini najbližih prijatelja na vikend putovanju, dok Megan ostaje u Kaliforniji sa njihovom decom, Arčijem (5) i Lilibet (3).

Hari će pre nego što otputuje organizovati privatnu proslavu u porodičnoj rezidenciji u Montecitu, gde će obeležiti rođendan u krugu porodice. Međutim, princ nakon tog okupljanja planira da se povuče na "muško putovanje" sa prijateljima.

- Iako će Megan ostati u Kaliforniji sa decom, Hari se raduje odmoru sa najbližim prijateljima. Oseća se izolovano u Kaliforniji, pa je počeo da se ponovo povezuje sa starim drugovima iz domovine - istakao je izvor blizak paru za The Sun.

JLPPA / Bestimage / Profimedia

Sledi rođendan bez Megan Markl

Hari je, kako se navodi, sve nezadovoljniji životom u Americi, a postoje spekulacije da traži način da se vrati u Veliku Britaniju i kraljevsku porodicu. Prijatelji princa kažu da je preseljnje u Sjedinjene Američke Države i udaljenost od kraljevske porodice imalo dubok uticaj na njega.

- Prijatelji tvrde da Hari oseća da je izgubio svoj put otkako se preselio preko Atlantika. Megan je tokom nedavnih putovanja u Nigeriju i Kolumbiju preuzela glavnu ulogu, dok je Hari delovao povučeno i nezadovoljno u pozadini - ističe se.

Izvori bliski paru tvrde da princ traži savet od bivših britanskih savetnika, jer je nezadovoljan holivudskim predstavnicima koji upravljaju njegovim poslovima u Americi. 

- Hari je sve češće u kontaktu sa starim prijateljima iz Britanije, dok Megan odbija da kroči na tlo Ujedinjenog Kraljevstva - dodaje izvor.

(AP Photo/Matt Dunham, Pool)

Jedva čeka muško društvo za rođendan

Kraljevska biografkinja, Angela Levin, izjavila je da je Hari u poslednje vreme ostavio utisak osobe koja nije srećna u svojoj trenutnoj ulozi. 

- Može se reći da Hari više nije "rezerva" ni svojoj supruzi. Gotovo da ne postoji - komentarisala je Levin, dodajući da je iznenađena saznanjem da princ traži pomoć prijatelja kako bi se vratio u kraljevsku porodicu.

Hari, koji je u svojoj autobiografiji "Spare" (Rezerva) optužio brata Vilijama za fizički napad tokom svađe, suočava se s teškim zadatkom popravljanja odnosa sa kraljevskom porodicom. Dok mnogi prepoznaju želju za povratkom, ostaje pitanje koliko će biti potrebno da se zacele duboke rane u porodici.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)