Zanimljivosti

KRALJICA ELIZABETA JE PRE SMRTI OSULA PALJBU PO MEGAN SAMO TAKO: Nazvala je snajku OVIM imenom - bez dlake na jeziku!

Svi su se šokirali kako je to mogla uopšte da izgovori.

12.09.2024 12:23

KRALJICA ELIZABETA JE PRE SMRTI OSULA PALJBU PO MEGAN SAMO TAKO: Nazvala je snajku OVIM imenom - bez dlake na jeziku!
Tanjug/AP, Profimedia

Nove informacije o poslednjim mesecima života kraljice Elizabete II otkrivaju duboko razočaranje zbog odnosa sa Megan Markl i princom Harijem, koje je kulminiralo pred njenom smrću 2022. godine.

Prema izvoru bliskom kraljevskoj porodici, kraljica je bila duboko pogođena kada su Megan i Hari odlučili da ne prisustvuju rođendanskom iznenađenju koje je Elizabeta organizovala za njihovu ćerku i svoju praunuku, Lilibet Dajani. Ova odluka dodatno je pogoršala već napet odnos između kraljevske porodice i para, posebno nakon što su Megan i Hari izneli optužbe o rasizmu unutar porodice.

Tanjug/AP

Kraljica nije imala dlake na jeziku

Izvor navodi da je kraljica tokom prijema u Balmoralu, samo nekoliko nedelja pre svoje smrti, navodno izjavila da je Megan “zla“.

- Bilo je šokantno čuti ovu tvrdnju od žene poznate po svojoj sposobnosti da prašta. Kraljica je tokom razgovora pre večere izrazila svoje nezadovoljstvo zbog toga što je Hari postao problematičan otkako je upoznao Megan i opisala je kao zlu. Niko nije mogao da ignoriše njeno rastuće nezadovoljstvo i sveprisutnu tugu zbog razvoja događaja, rekao je izvor, prenosi Story.hr.

Kraljevski biograf Angela Levine takođe je komentarisala situaciju, dodajući da je možda prekasno za istinsko pokajanje sa strane Megan.

- Duboko se kaje zbog ponašanja prema kraljevskoj porodici i žali zbog svojih optužbi o rasizmu. Međutim, pitanje je da li je zaista kasno za promenu, izjavila je Levine u intervjuu za GB News.

- Svi su shvatili da su te tvrdnje bile neosnovane, a sada niko više ne obraća pažnju na njih. Kraljica je bila povređena zbog tih komentara jer nikada nije bila rasista.

Ove nove tvrdnje dodatno komplikuju već napet odnos između Megan, Harija i ostatka kraljevske porodice, osvetljavajući kako su se problemi unutar porodice razvijali do samog kraja života kraljice Elizabete II.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)