Zanimljivosti

MEGAN NASKAČE NA HARIJA PRED SVIMA, NE MOŽE DA SE OBUZDA: Kao da nikada nisu bili članovi kraljevske porodice (FOTO)

Šalje poruku svetu.

16.08.2024 21:10

MEGAN NASKAČE NA HARIJA PRED SVIMA, NE MOŽE DA SE OBUZDA: Kao da nikada nisu bili članovi kraljevske porodice (FOTO)
AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl uživali su u živopisnoj predstavi kolumbijskih narodnih plesača tokom drugog dana njihove turneje po Latinskoj Americi. Ova poseta je deo njihovog četvorodnevnog putovanja kroz Kolumbiju, a događaj je održan u Nacionalnom centru umetnosti Delija Zapata u Bogoti.

Par je bio fasciniran spektaklom "Poljubac kolibrija", koji je prikazivao bogatstvo kolumbijske kulture i umetnosti. Megan je oduševljeno tapkala prstima na nogama i razgovarala sa potpredsednicom Fransijom Markes. Hari je sa interesovanjem posmatrao detalje odeće i ukrase, dok su neki od izvođača čak naslikali Union Jack-ove na svojim licima.

Na kraju predstave, princ Hari i Megan su se obratili plesačima, pohvalili njihove kostime i izrazili oduševljenje. Vojvoda je posebno istakao:

- Ovi kostimi su neverovatni.

U jednom  trenutku Megan je položila glavu na Harijevo rame pre nego što je on omotao ruku oko nje i poljubio svoju ženu u glavu pred svima.

RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

Megan hvata Harija za ruku

Džudi Džejms rekla je za The Sun da je njeno ponašanje pred svima zapravo namerno slanje poruke svetu koliko se vole.

- Meganino ponašanje izgleda kao da želi da prikaže ljubavnu priču sa Harijem kao trajnu i stalnu, i čak jaču nego pre.

Oni su primećeni kako se drže za ruke, a onda je u jednom momentu spustila glavu na njegovo rame. 

Da podsetimo, nedavno je isplivao snimak gde u javnosti Kejt Midlton odbija princa Vilijama koji joj stavlja ruke oko struka jer iskazivanje ljubavi u javnosti nije u skladu sa kraljevskim pravilima. Ipak, s obzirom na to da su Hari i Megan odstupili sa viših članova kraljevske porodice u januaru 2020. godine, ovo je možda i u redu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)