Zanimljivosti

TOM KRUZ IMA NOVU DEVOJKU: Viktorija je mlađa 37 godina, od rođenja je invalid, a svoj nedostatak - ne krije (FOTO)

Par je nerazdvojan, a ona ga je posetila na setu što je zapanjilo članove filmske ekipe.

04.08.2024 15:10

TOM KRUZ IMA NOVU DEVOJKU: Viktorija je mlađa 37 godina, od rođenja je invalid, a svoj nedostatak - ne krije (FOTO)
JOHANNES EISELE / AFP / Profimedia

Holivudski glumac Tom Kruz (62) ima novu devojku. Kako piše britanski The Sun u pitanju je španska muzičarka Viktorija Kanal (25). Ona je slavnog glumca je upoznala u bekstejdžu festivala Glastonberi. Potom su ponovo viđeni ponovo zajedno na koncertu Brusa Springstina na londonskom Vembliju gde je ona đuskala zajedno sa Kruzom u njegovoj VIP loži. 

Šok na setu 

Nakon koncerta Tom i Viktorija su se slikali zajedno sa Springstinom, a ona je sliku postavila na svoju Instagram stranicu. 

- Trebalo bi da promovišem svoju pesmu (California sober) koja izlazi u ponoć, ali previše sam zauzeta gledanjem Brusa sa najslučajnijim prijateljem kojeg sam ikada imala - napisala je ona uz ovu fotografiju. 
Iako Tom i Viktorija nisu potvrdili da su u vezi, muzičari njenog benda tvrde da su vrlo bliski i praktično nerazdvojni. Odmah nakon festivala viđeni su kako zajedno šetaju i razgovaraju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vc (@victoriacanal)

Naredne nedelje par je slikan na heliodromu, a Tom je džentlmenski zakopčavao kaput Viktoriji nakon čega su se ukrcali u helikopter i odletetili. 

Da se nešto ozbiljno dešava među njima postalo je jasno kad je Tom pozvao Viktoriju da dođe i gleda ga kako snima svoj najnoviji film "Nemoguća misija 8" u Oksfordširu. Članovi filmske ekipe bili su šokirani kad su je videli na setu, jer Kruz to praktično nikad ne radi.

- Tom je pozvao Viktoriju da ga gleda kako snima ceo dan. To nije nešto što on radi posebno ne za nekoga koga je praktično tek upoznao. Čak ni njegovi bliski prijatelji nisu imali prilike da ga gledaju kako snima - rekao je izvor koji se našao na setu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vc (@victoriacanal)

Izvor blizak poznatom glumcu primetio je da ni njemu, ni njoj ne smeta to što je ona mlađa od Kruza 35 godina.

- Možda je izgledalo malo verovatno da će postati nešto više od prijatelja, ali su prilično nerazdvojni. Zajedno su išli i na premijeru filma "Twisters at Cineworld" u Londonu, a doleteli su njegovim helikopterom - rekao je izvor.

Viktorija je rođena u Minhenu, ali se kao vrlo mlada preselila u Barselonu. Rođena je je bez desne podlaktice zbog sindroma amnionske trake, ali svoj nedostatak ne krije. Muzički znalci veruju da je pred njom uspešna muzička karijera zbog koje se pre tri godine preselila u Amsterdam. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)