Zanimljivosti

TOM KRUZ UMALO ZBOG NJE DA POSTANE MONAH: Namamila ga u Sajentologiju i uništila život, pa ismevala njegovu intimu!

Mimi Rodžers je glumca uvela u sektu, a sama izašla iz nje.

23.07.2024 20:50

TOM KRUZ UMALO ZBOG NJE DA POSTANE MONAH: Namamila ga u Sajentologiju i uništila život, pa ismevala njegovu intimu!
Borsari / Landmark / Profimedia

Iako nije bila poznata kao druge supruge glumca Toma Kruza (61), jedna je ostavila ozbiljan trag na njegov život i on dan danas zbog toga ima brojne probleme i komplikacije sa decom i bivšim suprugama. Pomalo je zaboravljena prva Tomova supruga, glumica Mimi Rodžers. Sa njom je glumac bio u braku od 1987. do 1989. godine i upravo je ona zaslužna za njegov prelazak u Sajentološku crkvu.

Uvukla ga u kandže Sajentologije

Mimi je bila ta koja ga je uvukla u kult koji će postati zvezda vodilja njegovog života. Njen otac je bio veoma aktivan u Sajentološkoj crkvi, te je i sama Mimi bila u tome još od detinjstva. Njen suprug je tako kao veoma mlad, već u dvadesetim otrkio čari Sajentologije čiji je najvatreniji pobornik i danas.

 

 

Inače, Sajentologija uči da su ljudi besmrtna duhovna bića koja su zaboravila svoju pravu prirodu. Njen metod duhovne rehabilitacije je vrsta savetovanja znana kao “audicija”, u kojoj izvođači pokušavaju da svesno ponovo dožive bolne ili traumatske događaje iz svoje prošlosti, kako bi se oslobodili njihovih “ograničavajućih efekata“.

Napustila crkvu pa ismevala Toma

Glumica je posle razvoda napustila i Sajentološku crkvu, a i danas se prepričava njena izjava u kojoj ismeva i Toma i veru. Rodžersova se u intervjuu za Playboy 1993. godine našalila na račun poznatog bivšeg supruga.

- Tom je ozbiljno razmišljao da postane monah... I mislio je da mora biti u celibatu da bi održao čistoću svog instrumenta - istakla je ona svojevremeno.

 

 

Podsećamo, Tom je bio u braku sa glumicom Nikol Kidman sa kojom je usvojio dvoje dece, sina Konora i ćerku Izabelu, a u trećem braku sa glumicom Kejti Holms dobio je ćerku Suri Kruz. Obe supruge su ga ostavile upravo zbog njegovih ekstremnih uverenja vezanih za Sajentološku crkvu.

Tom održava redovnu vezu sa usvojenom decom koja su članovi Sajentološke crkve, baš kao i glumac. Međutim, svoje jedino biološko dete, ćerku Suri, poslednji put je video kad je bila devojčica, dok je ona nedavno diplomirala i napunila 18 godina.

BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ćerka Suri neće ni da čuje za poznatog oca

Bivše žene i ćerka Suri neće ni da čuju za njega

- Suri neće imati bilo kakav kontakt s ocem, uprkos tome što ima 18 godina, a čak i da ju je pozvao, ona se ne bi javila. On ne postoji ni za Kejti ni za Suri, a njegova ćerka ne želi da se oslanja na njega ni u čemu. Ona oseća da ima jednog roditelja, a to je njena majka, dok jedva čeka i da zvanično promeni prezime, sada kada je postala punoletna - pisali su američki mediji pozivajući se na izvor blizak Kejti Holms.

Kako se godinama spekuliše za sve je kriva Sajentološka crkva čiji je Kruz visoko pozicionirani član, a koja navodno zabranjuje kontakte čak i sa rođenom decom ukoliko nisu njeni članovi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)