Zanimljivosti

KLIMA SE BRAK GLUMICE KOJU SRBI OBOŽAVAJU: Prijatelji zabrinuti za Džuliju Roberts - šta se krije iza njenog osmeha?

Par sutra obeležava 22 godine od venčanja.

03.06.2024 13:47

KLIMA SE BRAK GLUMICE KOJU SRBI OBOŽAVAJU: Prijatelji zabrinuti za Džuliju Roberts - šta se krije iza njenog osmeha?
Pierre PERUSSEAU/Panoramic/Profimedia

Čuvena glumica Džulija Roberts (56) i njen suprug Danijel Moder sutra 4. juna slave 22 godine braka. Tokom više od dve decenije zajedničkog života dobili su troje dece - blizance Hejzel i Fina (20) kao i tri godine mlađeg  sina Henrija.

Brak Džulije i Denija važi za jedan od najstabilnijih među holivudskim zvezdama, a njih dvoje se trude da privatnost drže daleko od očiju javnosti.

Međutim, u susret godišnjici pojavile su se glasine da u njihovom braku nije sve tako bajno i sjano kao to oni pokušavaju da predstave. 

Šta se krije iza idile?

Kako piše portal Sheknows, malobrojni prijatelji čuvene glumice koju Srbi obožavaju previše se prilagođava zahtevima muža i pitanje je dana do kad će to moći da izdrži. Ulje na vatru dolila je informacija iz novembra da je par prodao jednu od svojih raskošnih kuća, ali su zadržali rezidenciju u Malibuu na insistiranje njenog muža. 

- Oni su oduvek vodili računa o svojoj privatnosti, ali izgleda da su rešili da se u potpunosti povuku iz javnosti - rekao je jedan od prijatelja para.

On otkriva da je došlo do nesuglasica između Džulije i Denija nakon njene odluke da se presele u San Francisko. Ona je 2020. za 8,3 miliona dolara kupila raskošnu kući koja ima veliku istorijsku vrednost s namerom da se tamo presele. Međutim, njen suprug to ne želi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Kako je otkrio izvor blizak paru, Džulija i Deni se sve više razmimolilaze u važnim stvarima za porodicu.

- Javna je tajna da bi ona više volela da se manje skriva od paparaca, ali to jednostavno nije Denijev stil. Među njenim prijateljima postoji velika zabrinutost da se ona previše prilagođava njegovim potrebama. To neće dobro proći - rekao je izvor.

Njihova razlika u životnim stavovima dodatno je došla do izražaja kad je Moder, inače režiser, navodno rekao da bi više volio da ostane u Los Anđelesu i blizu Holivuda umesto da se presele u San Francisko.

- Kad ih vidite zajedno izgledaju tako srećno, ali veliko je pitanje šta se krije iza njenog osmeha. Oni su jedan od onih parova koji imaju ozbiljne uspone i padove, ali su se dogovorili da im porodica i deca uvek budu priorite u odnosu na posao - dodao je izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by modermoder (@modermoder)

Međutim, njihova deca su sve starija, blizanci su na koledžu, a uskor će im se pridružiti i najmlađi Henri. Kad roditelji ostanu sami često na površinu izbijaju nagomilani problemi i frustracije obe strane koje su se godinama gurale pod tepih zarad porodice. 

Džulija i Danijel su se upoznali na snimaju njenog filma "Meksikanac" 2000. godine na kome je on radio kao snimatelj. U to vreme on je bio oženjen, ali se ubrzo razveo kako bi mogao da se posveti Džuliji.

Venčali su se 2 godine kasnije 4. juna 2002. Ostaje da se vidi da li će čuvena glumica sutra objaviti neku od njihovih zajedničkih, romantičnih fotografija kako to inače čini već godinama na godišnjicu braka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)