Zanimljivosti

KEJT MIDLTON SNIMLJENA SA OŽILJKOM NA GLAVI: Palata je morala da se oglasi (VIDEO)

Šta je zapravo istina?

25.04.2024 17:50

KEJT MIDLTON SNIMLJENA SA OŽILJKOM NA GLAVI: Palata je morala da se oglasi (VIDEO)
Profimedia.rs

Princeza od Velsa Kejt Midlton od polovine januara je u medijskoj ilegali kada je najpre imala abdomalnu operaciju, a potom i otkrila da ima rak. Svet je ostao šokiran kada je video-porukom saopštila da je već u početnoj fazi lečenja.

Sada je isplivao još jedan video-snimak britanske princeze. Svima je privukao pažnju ožiljak na njenoj glavi koji je bio veoma upečatljiv. To je dovelo do spekulacija o načinu na koji ga je dobila, te da li je možda u pitanju bio i neki zdravstveni problem.

Profimedia

Kejt Midlton godinama ima ožiljak

Ovaj ožiljak sa leve strane prvi put je primećen 2011. godine kada je Kejt prirustvovala događaju u Klarens Hausu. S obzirom na to da su glasine o ovom ožiljku postale tema broj jedan u britanskoj javnosti, Palata je morala da se oglasi saopštenjem i stane na kraj svim neprimerenim spekulacijama.

 

 

- Ožiljak je princeza zadobila u detinjstvu - pisalo je u saopštenju. 

Međutim, kraljevski stručnjak Kejti Nikol razgovarala je sa En Pačing koja je radila u Marlborou dok je Kejt bila student.

- Ne sećam se da se bilo šta dešavalo na hokejaškom terenu što bi imalo veze sa kvržicom. Ketrin je imala operaciju. Vratila se u školu vrlo brzo nakon toga. Kao i obično, ništa nije bilo previše za nju. Nikada ne biste mogli optužiti Kejt da je kraljica drame, ali Kerol je bila veoma zabrinuta, kao i svaka majka - poručila je En.

Kejt Midlton nije jedini član kraljevske porodice koji ima ožiljak. Oznaku na čelu ima i njen suprug princ Vilijam. To je nastalo tokom igre golfa u njegovoj školi u Vokingemu 1991. godine kada je budućeg kralja udarila palica za golf po glavi. Osmogodišnji Vilijam je prebačen u bolnicu gde mu je ukazana pomoć zbog zadobijenih povreda.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)