Zanimljivosti

MAJKA JE ŠIŠALA NA ĆELAVO, KLJUKALA LEKOVIMA I STRPALA U KOLICA: Ubila je mamu, izašla iz zatvora i sad je neprepoznatljiva!

"Trenutno prolazim kroz put lične transformacije, a to uključuje i fizičku", rekla je Džipsi Rouz Blančard.

22.04.2024 20:40

MAJKA JE ŠIŠALA NA ĆELAVO, KLJUKALA LEKOVIMA I STRPALA U KOLICA: Ubila je mamu, izašla iz zatvora i sad je neprepoznatljiva!
Profimedia

32-godišnja žrtva okrutnosti sopstvene majke, koja je u poslednje vreme stekla nacionalnu slavu, primećena je ove nedelje prvi put od kada je podvrgnuta estetskoj operaciji. Džipsi Rouz Blančard je ranije ovog meseca, ekskluzivno za magazin People rekla da će uskoro biti podvrgnuta rinoplastici kako bi promenila oblik i izgled svog nosa.

- Trenutno prolazim kroz put lične transformacije, a to uključuje i fizičku. Poželite mi sreću sa operacijom nosa i pogledajte celu stvar ovog leta u "Gipsy Rose: Život posle zatvora", rekla je ona u ekskluzivnoj izjavi.

Kada je procedura obavljena, otkrila je da su stvari "prošle odlično" i da je na putu oporavka.

- Ulazim i izlazim iz sna. U početku sam imala bolove, ali uzimam lekove protiv bolova, rekla je Blančard za PEOPLE. 

Profimedia

Džipsi Rouz Blančard viđena skoro u javnosti

 

Dodala je da je nestrpljiva da vidi svoje rezultate. 

- Tako želim da vidim svoj novi nos!

Na istim fotografijama od srede mogle su se uočiti i promene u njenom osmehu. TMZ prenosi da su joj porcelanske kapice zamenile srebrne zube. Po naređenju njene majke Klodin "Di Di" Blančard, ranije su lekari uklonili nekoliko Džipsinih zuba i pljuvačnih žlezda nakon što su tvrdili da njeno dete ima problema sa  karijesom.

Nakon što je Džipsi puštena iz zatvora u Misuriju u decembru 2023. nakon skoro devet godina zatvora zbog učešća u ubistvu svoje majke 2015. godine, ona je ekskluzivno razgovarala sa medijima širom sveta o svojoj najbolnijoj i nepotrebnoj proceduri.

Hronologija slučaja Džipsi Rouz Blančard

U svom ekskluzivnom intervjuu za magazinu People, tada tek oslobođena žena se prisetila da je imala operaciju "da uklone dve pljuvačne žlezde".

 

Džipsi se seća da "nije dobro reagovala na anesteziju", zbog čega je proces oporavka "zaista, zaista težak".

 

 

- Do danas je to na mene neželjene posledice zato što moram stalno da čistim grlo. Tako da uvek, ako me čujete (nakašljala se) to je stvar koju imam od tada. I to beskrajno nervira ljude, rekla je ona.

Takođe je objasnila kako je Di Di uspela da manipuliše lekarima kada bi je vodila na preglede.

- Razlog zašto sam imala tu operaciju je taj što mi je majka stavila [Orajel] na desni da bi me naterala da slinim na pregledu i da se požalim doktoru da puštaju previše sluzi.

 

Džipsi je dodala da bi se njena majka "stvarno, jako uznemirila" ako bi je pitala o količini operacija kojima je bila podvrgnuta.

 

Dokumentarni film o zločinima učinjeni nad njom, ali i o velikom koji je nju oterao u zatvor, "Gipsi Rose: Life After Lock Up" se premijerno prikazuje 3. juna na Lifetime-u.

Podsećamo da je ovo jedan od slučajeva za koje je čuo ceo svet upravo zbog jezivog ophođenja jedne majke prema sopstvenoj ćerki. Majka Blančard prisiljavala svoju ćerku, Džipsi, da se pretvara da je ozbiljno bolesna i da trpi nepotrebne medicinske procedure. Stručnjaci su rekli da je Di Di Blančard imala mentalni poremećaj Minhauzenov sindrom preko posrednika, gde roditelj ili staratelj preuveličava ili izmišlja zdravstveno stanje svog deteta. Džipsi je naručila njeno ubistvo i tako odslužila zatvorsku kaznu. Sada započinje novi život. 

Komentari (0)