Lice

MIA I NJENA MAJKA SU OPERISALE NOS U TURSKOJ: Nije ni slutila čega sve mora da se odrekne nakon ove intervencije

Živopisno iskustvo devojke koja je rešila da se ulepša estetskom operacijom.

12.02.2024 11:00

MIA I NJENA MAJKA SU OPERISALE NOS U TURSKOJ: Nije ni slutila čega sve mora da se odrekne nakon ove intervencije
tiktok/mial1cious

Mia i njena majka odlučile su da istovremeno otputuju u Tursku kako bi obavile rinoplastiku. Ova vrsta estetske hirurgije rekonstruiše i menja nos, a cena operacije može varirati od 2.000 do 7.000 evra, u zavisnosti od mesta gde se operacija obavlja.

Dramatični rezultati i postoperativni proces

Mia je imala jasnu viziju kako želi da izgleda njen nos. Htela je da bude ravniji i suženiji na vrhu. Nakon operacije, Mia je opisala rezultate kao "super dramatične". Istakla je da je njenoj nosnoj kosti bilo potrebno vremena da se prilagodi, te da će suženje na vrhu nosa vremenom omekšati i smanjiti se. Nakon uklanjanja zavoja, Mia je podelila video sa svojom majkom na svom TikTok profilu, koji prati preko 248.400 ljudi.

 

 

Stvari koje ne smete raditi nakon operacije nosa

Mia i njena majka su otkrile nekoliko važnih stvari koje su saznale od svog hirurga. Jedno od pravila bilo je da ne smeju nositi naočare za sunce. Stručnjaci upozoravaju da nošenje naočara prebrzo nakon operacije može trajno oštetiti nos. Takođe, savetovano im je da izbegavaju sunčanje i izlaganje suncu tokom dva meseca. Takođe, trebalo je da izbegavaju vežbanje tokom prve nedelje, a izbegavajući sauna, parno kupatilo, sunčanje i bazen tokom mesec dana.


- Rekli su da ne možemo da idemo u saunu otprilike četiri nedelje. Ali morala sam. Morala sam jer mi je to psihički potrebno. Takođe su rekli da ne možemo da kažemo da ne možete da idete u hidromasažnu kadu nedeljama. Ne vidite rezultate u roku od godinu dana, tako da će vam se nos dosta promeniti. Ali ti ne kažu da mrziš svoj nos jednog dana pa onda voliš, a onda sledećeg dana mrziš, a onda ga voliš i voliš. To vam radi rebrasta hrskavica, jer joj je potrebno vreme da se apsorbuje u vaše telo. Dakle, mnogo se menja. Dakle, trenutno lebdi u našem nosu - objasnila je Mia neke od postoperativnih dešavanja.
 

 

 

Postoperativni proces i izazovi

Mia je istakla da se rezultati ne vide odmah, već da je potrebno vreme da se nos prilagodi i da postane prirodniji. Takođe je podelila da je bol postao podnošljiviji vremenom, ali da još uvek oseća nelagodnost prilikom smeha.

Mia je svojim iskrenim pričama privukla pažnju mnogih, a njeni video snimci postali su viralni, izazivajući lavinu komentara i reakcija. Ova iskustva majke i ćerke su svakako zanimljiva i nude uvid u procese i izazove koje nose sa sobom estetske operacije nosa.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)