Telo

OTIŠLA JE U TURSKU DA OPERIŠE OBLINE: Kada se probudila nakon anestezije, zapanjila se onim što je videla, nije mogla da se smiri (VIDEO)

Nakon jednog pozitivnog iskustva usledilo je ono neprijatno.

09.02.2024 17:22

OTIŠLA JE U TURSKU DA OPERIŠE OBLINE: Kada se probudila nakon anestezije, zapanjila se onim što je videla, nije mogla da se smiri (VIDEO)
INSTAGRAM/KRISSYBRITISH

Kristal je odlučila da se podvrgne korekciji zadnjice u Turskoj, nakon što nije bila zadovoljna rezultatima prethodne operacije. Iako su je mnogi uveravali da nema ništa loše u izgledu njenog zadnjice, ona je osećala nesigurnost i odlučila da zahvat ponovi. Međutim, nakon buđenja iz anestezije, doživela je neočekivane komplikacije koje su je ostavile u šoku.

TRAUMATIČNO BUĐENJE I ŠOKANTNO OTKRIĆE

KrIstal je podelila video na svom TikTok profilu, u kom je govorila o svojim prvim utiscima nakon operacije. Iako je imala poteškoća sa hranjenjem zbog bola, morala je ustati i prošetati kako bi podstakla cirkulaciju. Tokom šetnje, pogledala se u ogledalo i bila šokirana onim što je videla. Tvrdila je da izgleda isto kao pre zahvata, te da se oseća isto kao pre.

 

@krissybritish1

My most traumatic experience with the_clinique. After waiting more than a year to get a bum revision cause my clinic messed up my bum in the last surgery this is what i get. 💔😔😔

♬ original sound - Krissybritish

 

DELJENJE EMOCIJA I RAZOČARANJE

U videu je izrazila svoje razočaranje i osećaj bespomoćnosti nakon što je prošla kroz bol i stres kako bi dobila željeni rezultat, a on se nije promenio. Istakla je da je morala da se ugoji dodatnih 15 kilograma kako bi imala dovoljno masnog tkiva za transfer, ali da je rezultat bio daleko od očekivanog. Navela je da je tražila da joj se problem reši nakon prethodne operacije, ali da nije dobila odgovarajuću pažnju sve dok nije direktno kontaktirala doktora.

 

 

 


Nakon što je podelila svoje iskustvo, Kristal je dobila podršku i savete od drugih ljudi koji su prošli kroz slično iskustvo. Mnogi su je utešili i pružili reči podrške, dok su drugi podelili svoja iskustva i savete o tome kako sačekati nekoliko meseci pre nego što se donese konačan sud o rezultatima korekcije.

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)