Zanimljivosti

ĆERKA OKRENULA LEĐA ANĐELINI DŽOLI: Njena odluka šokirala glumicu, a tiče se njenog oca Breda Pita!

Šajlo samo čeka da postane punoletna u maju, pa da svoj naum sprovede u delo.

01.04.2024 21:30

ĆERKA OKRENULA LEĐA ANĐELINI DŽOLI: Njena odluka šokirala glumicu, a tiče se njenog oca Breda Pita!
Profimedia

Šajlo Džoli Pit, najstarija biološka ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, donela je odluku koja se ni najmanje nije dopala njenoj majci. Kako piše magazin Star, ona planira da se uskoro iseli i majčine vile. Šajlo, koja je pod budnim okom javnosti od trenutka rođenja, rešila je da život nastavi pod krovom svog oca Breda Pita.

Tanjug/AP

Anđelina Džoli na crvenom tepihu sa decom dok su svi bili na okupu

 

Obožava oca

Šajlo koja je, kako se čini, sve najlepše pokupila od oba roditelja, uskoro će postati punoletna i sama može da bira gde će i kako će živeti. Ona će punoletstvo proslaviti 15. maja, nakon čega će se iseliti iz doma popularne glumice koja se sa bivšim mužem još uvek sudi oko starateljstva nad decom, ali i dela zajedničke imovine, pre svega vinarije i raskošnog imanja koje je par kupio na jugu Francuske.

-Šajlo nije nesrećna kod Anđeline, ali želi promenu. Ona obožava Breda i oduvek je bila njegova devojčica – rekao je izvor Stara.

Anđelina, naravno, nije zadovoljna odlukom svoje ćerke, ali je svesna da onog trenutka kad Šajlo napuni 18 godina više neće moći da utiče na nju i njene odluke.

FOTO: Profimedia

Bred i Anđelina se još uvek spore oko starateljstva nad decom, ali i dela zajedničke imovine

 

Osim Šajlo, par ima i biološke blizance Vivijan i Noksa, kao i usvojenu decu Medoksa, Paksa i Zahru.

Tokom odrastanja Šajlo je često bila na meti raznih tračeva, posebno u vreme dok se oblačila poput starije braće. Ali, poslednjih godina izrasla je u pravu lepoticu koja pleni svojim izgledom gde god se pojavi.

Za razliku od bioloških naslednika, usvojena deca Breda Pita su u lošim odnosima s njim. Medoks ima svoj život, a Paks navodno ne razgovara sa ocem nakon zloglasne tuče u avionu, dok Zahra više ne koristi njegovo prezime.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)