Zanimljivosti

ASTROLOZI PREDVIDELI BOLEST KRALJA ČARLSA: Evo šta mu je zapisano u zvezdama i kakve još tajne krije njegova natalna karta! (FOTO)

Britanskog monarha čekaju brojna iskušenja u 2024. posebno u periodu od maja do novembra.

11.02.2024 13:00

ASTROLOZI PREDVIDELI BOLEST KRALJA ČARLSA: Evo šta mu je zapisano u zvezdama i kakve još tajne krije njegova natalna karta! (FOTO)
AP Photo/Alastair Grant, Pool, File

Prošle nedlje britanski dvor je saopštio da kralj Čarls III boluje od raka, ali nisu precizirali koju vrstu karcinoma ima britanski monarh. Odmah su preduzete sve potrebne mere lečenja, a na vest o očevoj teškoj bolesti prvim avionom i Los Anđelesa je u london došao i njegov mlađi sin princ Hari.

Detalji lečenja britanskog monarha za sada su obavijenio velom tajne, ali je poznato da će Čarls sa suprugom i kraljicom Kamilom tokom lečenja boraviti na raskošnom imanju Sandringham koje je u privatnom vlasništvu kraljevske porodice.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool, File

Kako kažu astrolozi već na krunisanju je bilo jasno da kralj Čarls neće dugo vladati

Opasan Pluton u Vodoliji

Nakon što je objavljena vest o teškoj bolesti kralja Čarlsa oglasili su se brojni astrolozi koji tvrde da je rak "upisan" u njegovoj nataloj karti i da su oni već upozoravali da će 2024. biti izuzetno opasna za engleskog kralja.

Kralj Čarls III rođen je 14. novembra 1948. godine, sa Suncem u znaku Škorpije svesne moći sa dekadentnim mesecom u Biku. 

- Ulaskom Plutona u Vodoliju ova opasna planeta se našla suprostavljeno njegovom podznaku u Lavu. Ulaskom u Vodoliju Plutomon je aktivirao njegovo 6 polje natalne karte. Pluton simbolički predstavlja gene, hormone i pravi kvadratira na jnjegov natalni Mesec u Biku, koji je takođe povezan sa štitnom žlezdom. On već neko vreme pati od zdravstvenih problema, promenom znaka i ulaskom u Vodoliju pojačalo se dejstvo Plutona dok je Merkur dodatno pojačao vo dejstvo i ne može se više prstom Sunce zakoniti - objasnio je jedan od astrologa na društvenim mrežama, a piše portal Lifestayle.

Pluton je simbol rimskog boga podzemlja i u horoskopu simboliše obnavljanje i transformaciju, psihu i opsesiju, a upravlja tamom i tajnstvenošću. Sudeći po svemu ovome sam kralj Čarls nije bio iznenađen dijagnozom ali je vrlo teško prihvatio. 

Kako ističu astrolozi još na njegovom krunisanju u maju prošle godine bilo je jasno da mu u zvezdama nije upisana duga vladavina.

- Mislim da je njegovo krunisanje govorilo i o tome koliko će malo biti na tronu. Sa Uranom koji je vladar Vodolije u Blizancima i Merkurom u Vodoliji, pokazatelj je mnogih promena i nervoze. Izgledi nisu baš ohrabrujući - naglasili su astrolozi. 

Argentinski astrolog Huan Kruz do detalja je analizirao natalnu kartu kralja Čarlsa III koji je naglasio da mu je bolset dijagnostikovana u vrlo lošem trenutku po njega iako se odmah započelo sa lečenjem.

- Dijagnoza mu je postavljena pod punim Mesecom što je veoma loša indikacija koja daje obrazac nepopularne vladavine pošto je Sunce (kralj) suprotstavljeno Mesecu (ljudi) uključujući Mars i Neptun. U stvari, ova opozicija je u skladu sa zlonamernim natalom kralja. Mislim da je 2024. ključna i rizična godina za njega i njegovu vladavinu. Prvo, zato što u svojoj ličnoj solarnoj revoluciji, koja pokriva taj period, on ima opoziciju Urana i svog Sunca, koje je takođe u konjunkciji sa zlonamernim Marsom, koji može signalizirati poremećaje i nepredviđene događaje, kao i sukobe, nesuglasice ili nesreće - objasnio je Kruz. 

Samir Hussein via AP

Period od maja do novembra će biti posbno opasan za kralja Čarlsa, upozoravaju astrolozi

Krizan period

On nje i pojasnio koji će period godine biti najrizičniji za britanskog monarha.

- U periodu između maja i avgusta Saturn u Ribama će praviti kvadrat i  opoziciju sa Suncem/Mesecom na karti kada je proglašen za kralja. Uran će biti u suprotnosti sa njegovim ascedentom između jula i novembra što će takođe biti vrlo rizičan period za njega - dodao je Kruz. 

Gledajući kroz istoriju, više članova britanske kraljevske porodice je bolovalo od kancera. Čarlsov deda kralj Džordž VI 1951. je uklonjen deo levog pluća. Nikada se nije oporavio i umro je godinu dana kasnije, kada je javnost saznala da je bolovao od raka pluća.

I majka kraljice Elizabete II, koja se takođe zvala Elizabeta, a poznata je kao Kraljica Majka, bolovala je od kancera. Po nekim teorijama, navodno je i kraljica Elizabeta II umrla od raka iako to nikad nije zvanično saopšteno. Ćerka kraljice Viktorije i princa Alberta, preminula je od kancera dojke 1901. godine, a rak kože imao je i kralj Edvardu VII koji je preminuo 1910. godine.

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Dragi zeka

11.02.2024 20:05

Evo, sačuvao sam ovaj tekst, pa ćemo da vidimo šta su pogodili. I mogli ste napisati koji su to "brojni astroliozi". Mislim, ako se ispostavi da su bili u pravu, da znamo kome da verujemo. Ili ako nisu...