Horoskop

OTKRIVENA NATALNA KARTA PREMINULE KRALJICE! Ovo joj je bilo zapisano u zvezdama!

Britanska Kraljica Elizabeta II, koja je juče sahranjena u srcu Londona nakon što je preminula u 96. godini, imala je veoma snažnu energiju koju su joj odredile zvezde, tvrde astrolozi.

20.09.2022 09:00

OTKRIVENA NATALNA KARTA PREMINULE KRALJICE! Ovo joj je bilo zapisano u zvezdama!
Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Dok Britanci tuguju za kraljicom Elizabetom II s kojom se završila jedna era ne samo za monarhiju, već i za svet, astrolozi se bave njenom natalnom kartom. I svi se složili u jednom - mnogi događaji bili su "upisani" upravo u nju.

Vladarku koja je najduže u istoriji bila na čelu Ujedinjenog Kraljevstva krasila je veoma specifična energija koja je razum i kraljevske dužnosti stavljala ispred srca. Zarad dobrobiti monarhije ona je donosila neke u tom trenutku bolne odluke, i to kako po nju, tako i po njenu porodicu. Vreme je, međutim, pokazalo da nije moglo da bude drugačije. 

Zanimljivo je da se odmah na prvi pogled vidi da je Elizabeta II bila preodređena da vlada jer je njena energija bila nesaglediva i nezaustavljiva.

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Elizabeta II sa svojim, takođe pokojnim, suprugom, princom Filipom 

Dugovečnost 

Kraljica Elizabeta II rođena je 21. aprila 1926. Rođena je u zemljanom znaku bika sa podznakom u jarcu. To ukazuje na tradicionalnu osobu koja je izuzetno vezana za zemlju. Sa Suncem u biku i Mesecom u lavu ona je praktično rođena pod "svetlima reflektora" i bila je predodređena da ponese krunu. Sa dva zemljana znaka čvrsto je stajala na zemlji, bila je veoma racionalna i sve odluke je donosila nakon što dobro promisli.

Njena snaga bila je nemerljiva i bila je veoma otporna na promene koje su dolazile spolja. To joj je omogućilo da izdrži na nogama sve oluje koje su je zadesile tokom 70 godina vladavine. Kao pripadnik znaka bika bila je tvrdoglava, ali i osoba izuzetne moći koju je odmereno i pažljivo koristila. Odgovor na pitanje kako je uspela tako dugo da poživi i vlada, daje njen natalni Saturn, planeta nasleđa. On je bio u  konjukciji sa njenim srednjim nebom. To ukazuje da joj je suđeno da bude dugovečna, kako u ovozemaljskom životu, tako i na tronu. Njen severni čvor, koji je vezan za sudbinu, a bio je smešten u znaku raka, ukazuje na strogo poštovanje zadatih dužnosti kako kao kraljice jedne moćne zemlje, tako i kao majke u svojoj porodici.

Podznak u jarcu i planeta Mars doneli su joj sposobnost komandovanja, Jupiter sreću i naklonost javnosti, kao i poštovanje autoriteta, a Venera milost, lepotu i čast.

Tanjug/AP

Kraljica je, kako se veruje, slutila kraj i nije slučajno otputovala u svoju rezidenciju u Balmoralu neposredno pre smrti 

Intuicija 

Nakon što su astrolozi malo detaljnije analizirali njenu natalnu kartu uočili su da je kraljica Elizabeta II bila vizionar i nekonvencionalna osoba kad je u krugu svojih najbližih, dok snažno naglašen Saturn ukazuje na osobu koja po svaku cenu poštuje tradiciju. Njena smrt dogodila se u trenutku jakog uticaja Saturna na njen natalni Pluton - planetu smrti, čime je okončala ovozemaljsko putovanje.

Interesantno je da je imala izuzetno jaku intuiciju i da je, kako se veruje, već duže vreme slutila da joj dolazi kraj. Zato je sve ovozemaljske poslove završila i spremno dočekala sudnji čas. Nimalo nije slučajno što je neposredno pre smrti odlučila da otputuje u svoju rezidenciju u Balmoralu gde je provela najlepše dane života i gde je želela da umre. To se i dogodilo.

Preminula je prethodne nedelje u 96. godini života, a juče je sahranjena pored svog muža, princa Filipa, u srcu Londona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)