Zanimljivosti

RONALDO ČESTITAO ROĐENDAN MAJCI JEDINSTVENIM POKLONOM: Kad je videla šta joj je sin kupio, nije mogla da zaustavi suze! (VIDEO)

Najbolji strelac u 2023. još jednom je dokazao koliko mu je porodica važna.

01.01.2024 16:40

RONALDO ČESTITAO ROĐENDAN MAJCI JEDINSTVENIM POKLONOM: Kad je videla šta joj je sin kupio, nije mogla da zaustavi suze! (VIDEO)
Printscreen/https://twitter.com/Football__Tweet

Portugalska fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo nije štedeo na poklonu za svoju voljenu majku Mariju Dolores povodom njenog 69. rođendana. Ronaldo, koji je bio najbolji strelac u 2023. godini, odlučio je da obraduje svoju majku luksuznim automobilom. Njegov izbor pao je na porše kajen, zbog čega se gospođa Marija rasplakala.

Kristijano je tokom noći odlučio da iz Saudijske Arabije otputuje u Madeiru kako bi proslavio rođendan njemu najvažnije žene na svetu. Usledila je proslava iznenađenja. Njegova sestra Katija Aveiro podelila je nekoliko fotografija na društvenim mrežama na kojima se vidi kako Kristijano daruje Mariji luksuzni automobil oko kog je bila vezana ogromna crvena mašna. Uz emotivne reakcije majke koja nije uspela da zadrži suze, Katija je napisala poruku na društvenoj mreži Instagram, ističući da je sreća u gestu pažnje, a ne u vrednosti poklona.

Ronaldo se trenutno odmara od fudbala tokom zimske pauze koja će potrajati sve do početka februara. Naredni meč ga očekuje u AFC Šampion ligi protiv ekipe Al Feiha. Ronaldo se priključio novom klubu u januaru prošle godine i time započeo talas velikih transfera fudbalera iz celog zalivskog regiona.

 

 

Njegovo prisustvo na terenu i van njega ostaje u centru pažnje javnosti, a ovaj gest prema majci samo je jedan od primera njegove pažnje prema porodici za koju je, kako je oduvek isticao, veoma vezan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)