Zanimljivosti

Ronaldova mama NE VOLI SNAJKU: Evo zašto ju je otpratila sa Instagrama

Kristijano Ronaldo je pod budnim okom javnosti otkako je počeo da niže uspehe na terenu, a samim tim jednako je praćen i njegov ljubavni život. Neki mediji tvrde kako nijedna dosadašnja njegova devojka nije odgovarala porodici fudbalera, a tome u prilog ide i informacija da njegova majka navodno ne gaji dobar odos sa njegovom sadašnjom suprugom Georginom.

20.07.2022 17:00

Ronaldova mama NE VOLI SNAJKU: Evo zašto ju je otpratila sa Instagrama
Foto: Tanjug/AP

Odnos svekrva - snajka oduvek je bio diskutabilan i stalno su se "odmeravale" snage i sa jedne i druge strane, a u većini slučajeva su snajke te koje su uvek bile na „ispitu“. Za većinu majki nijedna nije dvoljno dobra za njenog sina, a to potvrđuju i majke poznatih ličnosti koje itekako analiziraju njihove veze sa partnerima i šta se iza toga krije.

Ronaldova majka ne zaostaje za drugima te je u poslednje vreme tema medija kako ne voli svoju snajku Georginu Rodrigez. Iako se Ronaldova porodica trudi da prikaže da dobro funkcioniše i da Georgina savršeno brine o deci, to izgleda nije dovoljno Krijstijanovoj majci Dolores i sestri Elmi koje ne pokazuju posebne simpatije ka njegovoj supruzi.

Foto: Tanjug/AP

Ženski deo porodice navodo ne simpatiše mnogo Ronaldovu suprugu

Ronaldova sestra Elma Aveiro bila je zadužena za jedan modni događaj, a kako to obično biva, sestre ponekad ostaju u dobrim odnosima sa bivšim snajkama dok druge, sadašnje, bacaju u senku. O tome govori i informacja da je na istom događaju zadužena za muziku bila Ronaldova bivša devojka Merhe Romero sa kojom je u vezi bio dve godine, dok Georgina nije bila pozvana na pomenuti događaj.

 

 

Ni Ronaldova majka joj nije posebno naklonjena, naprotiv mnogi misle da je ona razlog zbog čega je Ronaldo odugovlačio sa ulaskom u bračne vode sa sadašnjom suprugom.

Iako je ona u javnosti u par navrata prokomentariala Georginu kao dobru devojku i veliku podršku njenom sinu, mnogi misle da se majka brine za Ronaldov novac i da misli kako je Georgina isključivo zbog njega sa njenim sinom.

 

 

Iako je Kristijanovoj supruzi na raspolaganju njegov novac, mediji su ranije preneli da joj fudbaler plaća „džeparac“ od 100.000 dolara mesečno zato što lepo brine o njihovoj deci i domu, pa nije čudno da kod majke Dolores postoje takve sumnje.

 

 

Mnogi su ipak primetili da je Dolores svoju snajku otpratila sa Instagrama, a kada su je pitali da da komentar rekla je kako je to bilo slučajno.

- Svoj Instagram koristim površno i kao što znate osim snahe otpratila sam sasvim slučajno još mnoge druge ljude. Potpuno neoprezno sam pritisnula dugme za otpraćivanje. Nemojte izmišljati priče. Ljudi nisu u svađi ako se otprate sa Instagrama, dovoljno sam stara da to znam, iako ne znam da koristim Instagram. –rekla je ona.

Poznati portugalski novinar Adriano Silva Martins je u emisiji CMTV-a rekao kako ženskom delu Ronaldove porodice nijedna snajka neće odgovarati dovoljno, pa čak ni Georgina, kao što nisu ni prethodne.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)