Zanimljivosti

ŠTA LI TO RADI MAJA MANDŽUKA: Lepa glumica zbunila fanove na mrežama, svi se nadaju samo jednom! (VIDEO)

Ona nije pojasnila o čemu se radi, jer ne želi ili ne može da govori o tome.

10.11.2023 18:00

ŠTA LI TO RADI MAJA MANDŽUKA: Lepa glumica zbunila fanove na mrežama, svi se nadaju samo jednom! (VIDEO)
Tanjug/AP/Đorđe Kojadinović

Glumica Maja Mandžuka (41) koja se proslavila ulogom Kate u kultnom filmu "Munje" Raše Andrića već više od dve decenije živi u Americi. U međuvremenu je vrlo malo radila u Srbiji, a onda je na radost svih fanova pristala da se pojavi u drugom nastavku "Munja" čija premijera je bila početkom godine.
Tada je Maja ponovo boravila u Beogradu i sve oduševila svojom spontanošću, harizmom ali i lepotom koja nije nestala.

Šta li radi?

Sada je Maja zbunila fanove na svom profilu na Instagramu. Naime, ona je postavila snimak kako iz kamere krana uz široki osmeh na licu. Obučena je u smaragdno zeleno odelo i crne čizme, dok je svoju plavu kosu pokupila u opuštenu punđu.

Ono što je zbunilo sve njene pratioce jeste to što se u pozadini vidi crveni autobus Niš ekspresa, pa su se mnogi ponadali da ponovo snimka u Srbiji. Ona nije objasnila o čemu se radi, a situaciju je dodatno zakomplikovala voditeljka Marija Kilibarda koja je ispod Majinog posta napisla.

- Hahahahhahahahhaha. Genijalno! Čekaj, zar MJ nije “režirao” Black and hite?? Cicki?? Da li sam pala na ispitu? 

Usledio je Majin odgovor.
- Hahaha, ovaj put jesi ali psst - odgovorila je Mandžuka.

Po svemu sudeći nešto se dešava ali Maja ne želi ili ne može o tome da govori. Kako je svojevremeno ispričala lepa glumica i dok je radila na drugom nastavku "Munja" snimala je u strogoj tajnosti.

- Da će se snimati nastavak saznala dve godine pre nego što će Raša da me zove i pre nego što će da pošalju scenario. Rekao mi je Srđan Anđelić, scenarista da piše i da radi na tome. To mi je rekao u poverenju. Par meseci posle, ja sam bila sam par dana u Beogradu, vozila sam se taksijem i taksista mi kaže: "Jao, snimili ste "Munje", drugi deo." Ja sam bila zbunjena, bila je to tajna. Taksista je rekao: "Pa rekao mi je Sergej Trifunović." Kako je čuo, on je celom gradu ispričao, a ja kao ćutim - ispričala je tada Madžuka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)