Zanimljivosti

JELENA GAVRILOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN: Malo ko se seća da je već bila verena za Stevana koji se zaljubio u njenu koleginicu

On je sreću pronašao sa njenom koleginicom i ćerkom čuvenog glumca.

19.10.2023 18:53

JELENA GAVRILOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN: Malo ko se seća da je već bila  verena za Stevana koji se zaljubio u njenu koleginicu
Tanjug/AP

Jelena Gavrilović (40) poslednjih godina nosi titulu jedne od najlepših srpskih glumica. Publiku je osvojila brojnim ulogama u domaćim serijama a popularnost joj je donela uloga Tatjane u seriji "Istina i laži".

Njen ljubavni život ponovo je u žiži javnosti nakon što je obelodanila da se verila sa  Dariom Jevtićem. Par je u romansi već četiri godine, a prelepim vereničkim prestenom glumica se pohvalila na društvenim mrežama.

Ne osvrće se 

I dok za Darija mnoge dame tvrde da je prva liga frajera, mnogi su zaboravili da je atraktivna plavuša već jednom bila verena. Ona je 2015. rekla "da" tadašnjem dečku i montažeru Stevanu Mariću.

Iako izbegavala da priča o privatnom životu zaljubljena glumica je tada priznala da se u njega zaljubila na prvi pogled.

- Kad sam ga ugledala, odmah sam znala da ga hoću. I znala sam da je onaj pravi jer mi je i mama rekla da se to jednostavno oseti. Tako je i bilo - rekla je Jelena u jednom od retkih intervjua na temu svog privatnog života.

Međutim, umesto svadbe dogodio se krah ljubavi. Jelena nije želela da otkriva razloga zašto su se rastali.
- Nikada se nisam osvrtala za sobom. Neka tako bude i ovoga puta - rekla je svojevremeno lepa glumica na pitanje od bivšem izabraniku.

Nakon raskida veridbe plavokosoj glumici je krenulo na poslovnom planu pa su se samo nizale uloge. Igrala je u seriji "Selo gori, a baba se češlja", "Ubice mog oca", "Nemanjići rađanje kraljevine", "Radio Mileva" i već legendarna uloga u seriji "Istina i laži". 

U međuvremenu, Stevan je sreću pronašao sa njenom koleginicom Vanjom Ejdus ćerkom proslavljenog glumca Predraga Ejdusa. Iako su mnogi pokušali da ih uguraju u ljubav bi trougao Jelena je ostala dostojanstvena i nije komentarisala vezu bivšeg verenika sa drugom glumicom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)