Zanimljivosti

OTKRIVENA TAJNA POZNATOG HOLIVUDSKOG PARA: Skrivali se Londonu, a onda su došli paparaci i to je bio prelomni trenutak (FOTO+VIDEO)

Poznata međunarodna advokatica retko priča o slavnom suprugu, a kada napravi presedan, svi se oduševe sa koliko emocija to čini.

21.09.2023 19:00

OTKRIVENA TAJNA POZNATOG HOLIVUDSKOG PARA: Skrivali se Londonu, a onda su došli paparaci i to je bio prelomni trenutak (FOTO+VIDEO)
shutterstock.com

Amal Kluni (45) jedna je od najpoznatijih i najcenjenijih međunarodnih advokata za ljudska prava na svetu, majka dvoje dece, blizanaca Ele i Aleksandera (6) i supruga glumca Džordža Klunija (62). Nije zanemarljiva ni njena raskošna lepota, pa je pre 10 godina, 2013. godine odabrana za najzgodniju pravnicu u Londonu. Džordž i Amal upoznali su se u Italiji, tačnije u njegovoj vili na jezeru Komo. Ona je jula 2013. prolazila tuda na putu za Kan sa zajedničkom prijateljicom. Čim ju je upoznao, Džordž je shvatio kako takvu ženu nikada ranije nije sreo.

- Pomislio sam da je prekrasna, zabavna i veoma pametna. Ne znam da li je i ona pomislila isto za mene. Verovatno je mislila da sam star. Onda mi je poslala neke fotografije koje je snimila kada je bila ovde i počeli smo da se dopisujemo mejlovima. Nakon nekog vremena postalo je jasno da je to među nama preraslo u nešto više od prijateljstva. Oktobra 2013. godine pozvao sam Amal da me poseti u londonskom studiju "Abbey Road", gde sam snimao film. Bio je to odličan prvi sastanak. Zatim smo otišli na večeru. Čim smo izišli, pred vratima se stvorilo 50 paparaca, ali ona se odlično snašla. Kako sam bio u Londonu, stvari su brzo eskalirale i u Londonu sam ostao narednih šest nedelja - objasnio je Kluni svojevremeno.

Dotadašnji najpoznatiji neženja više nije časio časa, pa je posle svega šest meseci zabavljanja, aprila 2014. godine u svom domu zaprosio Amal.

- Ja sam kuvar u porodici. Nisam napravio ništa impresivno, neku testeninu. Nakon večere, uz šampanjac, rekao sam joj da ode do fioke po upaljač kojim ćemo zapaliti sveće. Otvorila je i izvukla prsten. Ja sam napravio sve ostalo, kleknuo i i uradio sve što treba da se radi. Ona je zurila u prsten i govorila: “O, Bože”. Klečao sam 20 minuta i čekao da kaže “da”, bila je veoma šokirana - objasnio je Kluni.

Ap photo

Amal i Džordž Kluni

Amal retko priča o Džordžu, ali je presedan prvi put napravila pre nekoliko godina u Dolbi teatru u Los Anđelesu, gde je Kluni primio nagradu za životno delo od Američkog Filmskog Instituta. Tako su pojedinosti njihove veze najzad isplivale na videlo.

- Upoznala sam Džordža kada sam imala 35 godina i počeo je da se krije u mom stanu u Londonu. Ubrzo sam osetila da, šta god da se desi, ne želim nikada više da budem ni sa kim drugim. Nisam mogla da spavam kada smo bili razdvojeni. Govorili su mi da se smeškam kao nikada pre i imam određeno naginjanje glave kad god bih čitala njegove poruke i pisma koja mi je krišom stavljao u torbu. Godinama kasnije, ništa od toga se nije promenilo. On je osoba kojoj se neizmerno divim, koja me oduševljava i čiji me osmeh svaki put rastopi. Sa njim sam pronašla ljubav o kojoj sam oduvek sanjala. Ne postoji ništa lepše nego kada ga gledam kako se igra sa našom decom, koja će takođe biti ponosna na njega jednog dana kada shvate ko je on, kao što sam ja ponosna - ispričala je tada Amal

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)