Zanimljivosti

NOVI IZGLED AMAL KLUNI RASPAMETIO LJUDE: Obukla je haljinu za koju bi se malo koja druga žena usudila! (FOTO)

Po oceni modnih kritičara lepa advokatica je ponovo postavila visoke standarde za predstojeće leto.

23.06.2023 20:30

NOVI IZGLED AMAL KLUNI RASPAMETIO LJUDE: Obukla je haljinu za koju bi se malo koja druga žena usudila! (FOTO)
Tanjug/AP

Amal Kluni (45), supruga holivudskog zavodnika Džordža Klunija, poznata je po besprekornom modnom stilu. Ona je nedavno sa suprugom boravila na Siciliji na proslavi rođendana prijateljice i sve oči bile su uprte u nju.

Amal je hrabro ponela srebrnu haljinu sa šljokicama koja malo kojoj dami lepo stoji, ali je ona uspela da je iznese na pravi način. Lepa advokatika ljubitelj je srebrnih haljina i šljocika i već smo imali priliku da je vidimo u sličnom izdanju. 

Elegancija i stil 

Srebrna letnja haljina sa širokim bretelama i ukrašena šljocicama savršeno je istakla vitak stas poznate advokatice, koja je blistala uz svog supruga. On je, s druge strane, odabrao teget odelo uz belu košulju i leptir mašnu.

S obzirom na to da je imala  svetlucavu haljinu Amal je odabrala diskretnu šminku - istakla je samo oči, dok je na usnama imala karmin boje kože. Kompletan stajling koji je privukao pažnju žena širom sveta, ali i modnih kritičara, Amal je upotpunila visećim minđušama. 

Prema oceni modnih stručnjaka, ona je uspela da ponovo postavi visoke standarde za predstojeće leto i ostane pojam elegancije i stila. Takođe, privuklo je pažnju što je svoju bujnu kosu pustila da slobodno pada u blagim talasima, dok su svetliji pramenčići isticali njenu blago preplanulu put. Kako je svojevremeno ispričala advokatica, svoj besprekoran stas duguje zdravoj ishrani. 

Otkrila šta jede

U jednom od retkih intervjua koji je dala za Vog Amal je otkrila da se hrani zdravo i uravnoteženo. Dan započinje čorbom od morskih algi, dok za ručak i večeru najčešće jede ribu uz krekere od celog zrna i humus. Njen meni se sastoji i od salata, špageta sa ćurećim ćuftama i pilećim prsima sa sosom od limuna. Osim zdrave ishrane ona redovno trenira, što uključuje duge šetnje, dizanje tegova i pilates.

Vivijana Frici, lični kuvar porodice Kluni koja za njih sprema hranu već 10 godina, trudi se da Džordž, Amal i njihovi blizanci, Aleksandar i Ela, uvek na raspolaganju imaju raznovrsna jela, ali i omiljenu picu margaritu prelivenu salatom od rukole. Takođe, sprema im jela libanske, indijske i talijanske kuhinje, kao i japanski suši. 

Sudeći prema blistavoj koži, Amal strogo vodi računa o hidrataciji i pije najmanje dva litra vode dnevno i vodi računa da koristi najkvalitetnije kreme za negu kože, posebno lica. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)