Zanimljivosti

PRODAO JE AUTO DA BI PLATIO BOLNIČKE TROŠKOVE ZA PORODICU, a onda je jednog dana svratio do prijatelja: Navrle su mu suze na oči zbog onog što je tamo zatekao! (VIDEO)

Priča o pravom prijateljstvu obišla je svet preko TikToka i dirnula mnoga srca.

31.01.2023 13:01

PRODAO JE AUTO DA BI PLATIO BOLNIČKE TROŠKOVE ZA PORODICU, a onda je jednog dana svratio do prijatelja: Navrle su mu suze na oči zbog onog što je tamo zatekao! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/bentzjake

Prijatelji bi trebalo da uvek budu tu da sa nama podele i lepe i one teške trenutke. Najčešće tada pokažu svoje pravo lice, pa ukoliko prijateljstvo nije bilo pravo i iskreno, dešava se razlaz. Samo oni pravi ostaće da nam budu oslonac u svakom trenutku. To je na svojoj koži osetio jedan mladić po imenu Majk, čiji prijatelj nije mogao da gleda sa strane dok se njegov drugar borio s teškim izazovima u životu. 

Zbog zdravstvenih problema člana porodice i plaćanja medicinskih troškova muškarac u nevolji je nažalost morao da proda automobil. Žrtva koju je podneo bila je vredna ljubavi prema svojim najbližima. S druge strane, zbog toga je svakog dana morao da pešači do posla po izuzetno visokim temperaturama. On je, međutim, prihvatio tu situaciju jer drugog izbora nije imao. 

Printscreen/Tiktok/bentzjake

Momak je jednog regularnog dana svratio kod prijatelja i tamo ga je čekalo iznenađenje  

Sve to je izuzetno pogodilo njegovog najboljeg prijatelja, koji nije mogao mirno da posmatra sa strane dok njegov drug prolazi kroz agoniju, ali i neizvesnost da li će njegovi biti dobro. Zato je odlučio da ga iznenadi i ulepša mu svakodnevicu.

dvorištu svoje kuće pripremio je veliko iznenađenje, budući da je znao da će Majk posetiti. Ugledavši novi automobil, za koji tvorac snimka tvrdi da je Majkov omiljeni, upitao je da li mu je neko došao u posetu. 

- Ne, to sam kupio za tebe, kamionet je za tebe - govori Tiktoker dok sve vreme snima Majkovu reakciju. 

Očekivano je usledila neverica. 

- Vrlo zabavno... za mene? Da li to snimaš za TikTok? - rekao je Majk kroz osmeh. 

Usledio je odgovor. 

- Ne, ozbiljan sam. Kupio sam ga tebi da ne moraš peške na posao. Ovde su ključevi - uveravao ga je prijatelj.

Tek kad je shvatio da nije po sredi šala, navrle su mu suze na oči, pa je njegov prijatelj spustio kameru i rekao da to neće snimati. U sledećem delu snimka Majk je ušao u novi auto i upalio ga rekavši kako na kraju najmanje što može da učini za druga jeste da mu pomogne da ima što više pregleda na TikToku. Naglasio je da nije u pitanju nikakva gluma, već poklon od prijatelja koji ga je dirnuo.

@bentzjake His reaction made this whole process worth it🥺❤️ #surprise #dreamcar #bestfriend #gift ♬ Lonely - Justin Bieber & benny blanco

- To je pravi prijatelj -

- On je toliko sladak i divan, brine o svojoj porodici -

- To nije prijatelj, to je brat -

- Bićeš blagosloven zbog svoje dobrote! -

- Želeo bih ovakvog prijatelja koji brine o meni, ne želim novac samo iskreno prijteljstvo.- komentarisali su korisnici mreže.

I dok su pojedinci analizirali verodostojnost priče i komentarisali kako je sve izmišljeno, većina je rekla da je verovatno realna priča u pitanju i da je po sredi pravi primer iskrenog prijateljstva. Bilo je i onih koji su se pitali zašto mu prijatelj ne plaća medicinske račune, već mu kupuje auto, međutim, ostatak priče nije poznat.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)