Zanimljivosti

OSOBLJE BAKINGEMSKE PALATE NEĆE VIŠE DA ĆUTI O PREVARAMA MEGAN I HARIJA! Traže podršku kralja Čarlsa da raskrinkaju kontroverzne članove kraljevske porodice!

Svakodnevno se objavljuju novi šokantni detalji o vojvotkinji i vojvodi od Saseksa i čini se da ovaj skandal više ništa ne može da zaustavi.

09.12.2022 19:01

OSOBLJE BAKINGEMSKE PALATE NEĆE VIŠE DA ĆUTI O PREVARAMA MEGAN I HARIJA! Traže podršku kralja Čarlsa da raskrinkaju kontroverzne članove kraljevske porodice!
Tanjug/AP

Bivša pomoćnica Bakingemske palate koja je otužila Megan Markl za maltretiranje sada se pribojava odlaska na sud. Kako pišu britanski mediji, osoblje koje je trpelo maltretiranje od vojvotkinje od Saseksa, zatražilo je od kraljevske palate da ih zaštiti od njenih napada ili da im dozvoli da govore o svemu što su preživeli od Megan ukoliko budu pozvani na sud.

Za nju je sve igra

Bivša pomoćnica i član osoblja koja je brinula o Megan tokom njenog boravka u palati tvrdi da je ona lažljivica i pozvala palatu da odbaci njene laži.

-  Sve je to igra za nju. I ona to voli - rekla je navodno ona.

Osoblje Bakingemske palate vezano je strogim ugovorima o poverljivosti podataka koji im strogo zabranjuju da javno govore o ponašanju Megan i njenim, kako kažu, lažnim tvrdnjama koje iznosi u javnost.

U slučaju da javno progovore sve što znaju, Palata bi mogla da ih tuži za kršenje ugovora pa je njihov strah potpuno opravdan.

- Jedini način da se sve okonča jednom zauvek je da nam Palata dozvoli da govorimo i odlučno odbacimo njene laži - rekla je jedna od bivših radnica osoblja za Tajms.

Ona je pozvala Bakingemsku palatu da ukine sporazum o tajnosti podataka i javno odgovori na napade koje oni trpe od strane supruge princa Harija

Tanjug/AP

Bivši zaposleni u Palati ne smeju da pričaju o Megan iako ih ona napada i blati

Besno osoblje palate

Kako je objasnila, Megan dobro zna da oni ne mogu da prekrše sporazum i da nemaju finansijska sredstva da se bore protiv nje zato ona i nastavlja sa konstantnim napadima.

- Svakako sam odlučila da ćutim iz poštovanja prema kraljevskoj porodici, ali ako nastavi da nas napada i kalja našu reputaciju, moramo da znamo da imamo podršku kraljevske porodice - dodala je ona, pišu britanski mediji.  

Postoje i tvdnje da su napadi na Megan bili rasno motivisani što je dodatno izazvalo bes među osobljem palate.

Uzavrelu atmosferu na britanskom dvoru dodatno je podigao dugoočekivani dokumentarac u izdanju Netfliksa koji govori o životu odbeglog princa i njegove supruge od upoznavanja do venčanja preko njihovog bekstva iz Velike Britanije. Podsećamo, dokumentarac izlazi u dva dela, a prve tri epizode ​​dokumentarne serije od šest delova su već dostupne za strimovanje.

Kako su objasnili bivši zaposleni, u palati sve je urađeno selektivno i ništa nije onako kako izgleda. Kako tvrde podmetnute su i lažne fotografije uplakane Megan, kao i priča o navodnom tajnom snimanju njih i njihovog sina Arčija na privatnom imanju. 

- Tvrdnje da novinari zadiru u intimnost jednostavno je iskrivljeno prikazivanje istine jer niko osim njih nije mogao da uđe u kompleks. Kad to znate morate da dovedete u pitanje ono što govore u svom dokumentarcu. Fotografija njih kako nose Arčija, a za koju tvrde da je tajno snimljena, nastala je sa adekvatnog mesta nedaleko od bazena i dobila je dozvolu Palate - rekao je Robert Džobson i naglasio da kamera nikad ne laže ali da sve zavisni gde i u kom kontekstu se fotografija koristi.

Tanjug/AP

Selektivno koristili i fotografije za koje tvrde da su nedozvoljeno snimljene iako je to bilo nemoguće

Ispali su smešni 

Ingrid Stjuard urednica magazina "Mažesti" rekla je da sporne fotografije ne samo da potkopavaju sve ono što su Hari i Megan želeli da prikažu u dokumentarcu već zbog njih ispadaju smešni.
- Ako nameravate da kritikujete monarhiju morate da se uverite da sve što radite ili kažete bude apsolutno tačno - poručila je ona. 
Uprkos tome Megan i Hari su više puta tvrdili da žele u dokumentarcu da otkriju istinu.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)