Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O ĆERKI DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ! Njena fotografija sa Instagrama izazvala je neviđene reakcije!

Iznenadićete se koliko ova plavokosa lepotica, koja je ove godine napunila 18 godina, liči na svoju majku.

07.10.2022 15:01

SVI PRIČAJU O ĆERKI DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ! Njena fotografija sa Instagrama izazvala je neviđene reakcije!
Tanjug/AP

Od svog prvog javnog pojavljivanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević privlači veliku pažnju medija. Kao član kriznog štaba u jeku pandemije koronavirusa ona se izdvojila svojim držanjem, elegantnim oblačenjem i uvek stilizovanom frizurom. Još tada je jednom prilikom otkrila da je za njen izgled zaslužna njena ćerka Tina, u to vreme tinejdžeraka.

U međuvremenu Tina Tepavčević izrasla je u pravu lepoticu za koju mnogi kažu da je prevazišla i svoju majku, danas aktuelnu ministarku za za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Tina Tepavčević u maju je postala punoletna. Ministarka je svojoj jedininici čestitala rođendan na Instagramu, što je izazvalo lavinu komentara. Javnost je bila očarana prelepom plavokosom devojkom koja liči na majku kao jaje jajetu. Mnogi su u komentarima čak napisali da su morali da protrljaju oči i pogledaju 2 puta jer nisu mogli da veruju da Tina toliko liči na mamu. Nizali su se komplimenti i nema sumnje da je Darija bila preponosna na svoju lepu naslednicu.

Od majke, Tijana je nasledila ne samo lepotu već i istančan ukus za modu. Prve manekenske korake na pisti napravila na modnoj reviji Suzane Perić koja je održana pre nekoliko meseci u Dubaiju u okviru Expoa - najznačajnije turističko-privredne manifestacije na svetskom nivou.

U pratnji majke ona se pojavila i letos na prijemu u rezidenciji američkog ambasadora povodom Dana nezavisnosti SAD. Niko nije mogao da odvoji pogled od lepe Tine koja je blistala u uskoj crnoj haljini s golim ramenom, koja je isticala njenu figuru. 

I ostale fotografije mlade Tepavčevićeve izazivaju podjednaku pažnju na društvenim medijima, a medijima je posebno bila interesantna u jeku pandemije kada je snimljena i kako se vakciniše protiv KOVIDA-19.   

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Jelena

07.10.2022 16:55

U redu, lepa je devojka, to stoji. Međutim, ne vidim čemu to forsiranje "kćerke poznate majke", kao da hiljade takvih sličnih ne prolaze ulicama + nemaju mogućnosti koje ima ministarkina "mala"(koja pri tom, sa tom blajhanom kosom i previše šminke, izgleda kao da je na kraju studija, a ne kao da završava srednju školu). Komentari za "prelepu" političaru takođe ne stoje, jer nam to nije bitno za njenu stručnost i ne treba da nam bude važno. Pri tom kao da je "zapela" u '90.-im - previše šminke, boja kose nije aktuelna, a odeća pretesan i demode.

neca

09.10.2022 10:02

Već je imala par plastičnih operacija,vidite usta,nos,...