Roditeljstvo

MNOGI SU UBEĐENI DA SU BLIZNAKINJE! Da li vi možete da pogodite koja je majka, a koja ćerka?

U nekom trenutku će vam se učiniti da vidite duplo, ali ne radi se o tome! Pročitajte tekst i saznajte sve o ovim fenomenalnim ženama.

18.04.2022 10:00

MNOGI SU UBEĐENI DA SU BLIZNAKINJE! Da li vi možete da pogodite koja je majka, a koja ćerka?
tiktok/printscreen-voronina_valeria_

Ćerke često umeju da izgledaju kao mlađe verzije svojih majki, ali kada ljudi počnu da vam govore da vaša majka izgleda kao mlađa verzija vas, to je već nešto sasvim drugačije. Portal Srećna Republika vam donosi priču mame i ćerke kojima se to svakodnevno događa.

Naime, Valerija Voronina ima 20 godina, snima videe za društvenu mrežu TikTok i obožava da se šminka. I tu ne bi bilo ništa čudno, sve dok ne odete na njen profil, koji prati više od 2 miliona ljudi. A kad pogledate njene snimke, možete primetiti jednu ženu koja se često pojavljuje na njenom profilu. Ista kao ona, iste crte lica, ista kovrdžava kosa, isti osmeh.

Velerija je smeđa a misteriozna žena je plava. I onda saznate da je ta prelepa plavuša njena majka. Da, da, iako bi mnogi pomislili da joj je sesta i to bliznakinja, na kraju se ispostavilo da je to njena mama, Olga Vornonina, koja je inače čest gost na njenim društvenim mrežama.

Sve je počelo tako što je Valerija poželela da uradi transformaciju svoje majke uz pomoć šminke, to je snimila i okačila na TikTok. I svet je poludeo za njima. Komentari samo pljušte, sve pršti od komplimenata i neverice. Neki čak i porede Valerijinu mamu Olgu sa poznatom glumicom Šarliz Teron, dok drugima liči na pevačicu Kajli Minog.

@voronina_valeria_ Reply to @reinegodard transformation WITH MY MOM 🔥 @voroninaolga #hotmom #youngmom #mom #momanddaughter #makeuptransformation ♬ Still Care For You - Alex Sandra

Drugi ih, pak, kritikuju i govore da koriste previše filtera i prejaku šminku. Ipak, ovaj dinamični duo izgleda da ne mari, te i dalje objavljuju zajedničke videe, koji često imaju i preko 300 hiljada lajkova. Neke od reakcija gledalaca su urnebesne:

- Ja ovde ne vidim majku - rekao je jedan pratilac.

- Tvoja mama deluje mlađe od tebe! - zbunjeno je zaključio drugi.

@voronina_valeria_ Reply to @onatemzdboss transformation WITH MY MOM 🔥 @voroninaolga #hotmom #youngmom #mom #momanddaughter #makeuptransformation ♬ Supergirl - Alex Sandra

- Mora da ju je rodila kada je imala 2 godine - napisala je treća gledateljka.

- Bog je video kako je tvoja mama dobro ispala, pa je rešio da sve to ponovi još jednom - duhovito je prokomentarisao još jedan fan.

- Iskreno, sam mislila da su bliznakinje - rekla je jedna gledateljka, koja je iznela mišljenje mnogih koji ih prate.

Pogledajte i sami i uverite se u neverovatnu sličnost između ove dve dame.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)