VIP saveti

OVO JE NAJLEPŠI PRINC U EVROPI, A DOLAZI IZ NAŠEG KOMŠILUKA: Upoznajte Konstantina koji je očarao sve dame (FOTO)

Mlad, lep i obrazovan.

17.03.2024 10:10

OVO JE NAJLEPŠI PRINC U EVROPI, A DOLAZI IZ NAŠEG KOMŠILUKA: Upoznajte Konstantina koji je očarao sve dame (FOTO)
Credit: Ana M. Wiggins / CRDSLN1T / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Konstantin-Aleksos je rođen 29. oktobra 1998. godine u Njujorku. i drugo je dete i najstariji sin Pavlosa i Mari Šantal. On je takođe jedan od kumova princa Vilijama. Konstantin je pohađao Velington koledž u Engleskoj za srednju školu, koji je diplomirao 2017. Zatim se upisao na Univerzitet Džordžtaun u Vašingtonu, DC, i diplomirao u maju 2022. godine. U 2019. Konstantin i njegov otac su bili model za knjigu fotografa Nikolaja fon Bizmarka The Dior Sessions, ali izgleda da se od tada više nije bavio manekenstvom. Mladi princ ima više od 100.000 pratilaca na Instagramu.

Profimedia

Grčki princ bio je meta mnogih dama širm sveta

Princ Konstantin-Aleksos od Grčke i Danske  je član bivše grčke kraljevske porodice. Budući da je najstariji sin i drugo dete prestolonaslednika Pavla i princeze Mari-Šantal od Grčke, on je očigledno naslednik uloge svog oca. U tradicionalnoj grčkoj praksi imenovanja, prvi sinovi se daju po dedovima po ocu.  Konstantin-Aleksios je kršten na grčkoj pravoslavnoj ceremoniji u katedrali Svete Sofije u Londonu 15. aprila 1999. Njegovi kumovi su princ Nikolaos od Grčke i Danske, knez Dimitrije jugoslovenski, danski kralj Frederik, španski kralj Felipe VI, princ od Velsa, Viktorija princeza Švedske, princeza Aleksandra cu Furstenberg; i Doris Robs. Dvojica njegovih kumova su budući monarsi, a dva su vladajući kraljevi.


Grčki kraljević izgleda kao lepotani iz Diznijevih crtanih filmova za kojima dame gube glavu. Širok, blistav osmeh, plava kosa i izvajano telo glavni su atributi ovog mladića. Mediji su tokom leta pisali kako je njegovo srce već zarobljeno.

instagram/poppydelevigne

Popi i Konstantin uživali su u letu


Bilo je to leto ljubavi za Popi Delevinj i grčkog princa Konstantina Aleksosa. Nakon što su  uživivali u suncu na Ibici, par It je boravio u Grčkoj i provodio vreme sa prinčevom porodicom. Popi je dokumentovala uživanje natopljeno suncem u divnoj Instagram galeriji sa snimcima majke njenog dečka, princeze Mari-Šantal, brata princa Ahileja-Andreasa od Grčke i sestre princeze Olimpije od Grčke. 

Popi je inače rođenda sestra poznate lepotice Kare Delevinj čije bogatstvo se procenjuje na oko 55 miliona dolara.  Popi i Kara imaju i još sestru Kloi i polubrata Aleksa.

Komentari (0)