Zanimljivosti

NEMAČKA PRINCEZA NA NASLOVNICI PLEJBOJA: Ksenia pokrivena samo parčetom tkanine, evo šta joj je poručila majka!

Ovo nije prvi put da poznata dama ima slobodnije ponašanje.

25.02.2024 17:47

NEMAČKA PRINCEZA NA NASLOVNICI PLEJBOJA: Ksenia pokrivena samo parčetom tkanine, evo šta joj je poručila majka!
Credit: Ralf MŸller / imago stock&people / Profimedia

Ksenia Florens Gabriela Sofi Iris (37) je princeza Saksonije, izazvala je pravu buru kada se pojavila na naslovnoj strani nemačkog Plejboja za mart 2024. godine. Ova lepotica je postala prva aristokratkinja koja je pozirala za ovaj čuveni magazin. Fotografije ove princeze u providnom belom donjem vešu ostavljaju malo toga mašti, ali Ksenija tvrdi da je ovaj potez bio osnažujuće iskustvo za nju.

Porodična podrška

Ksenia je istakla da je pre nego što je odlučila da se pojavi u Plejboju, zatražila mišljenje svoje majke, koja joj je pružila podršku. Ovaj potez je izazvao različite reakcije u njenoj porodici, a sama princeza ističe da je osećala podršku čak i od članova porodice s kojima nije imala kontakt decenijama.

Ana Dias / Playboy Germany

Nemačka princeza na naslovnici Plejboja

Poruka o prihvatanju sopstvenog tela

Jedan od ciljeva ovog izazovnog foto-sesija bilo je da pokaže ženama da su sva tela lepa baš onakva kakva jesu. Ksenia je otvoreno govorila o svojim razmišljanjima o estetskim operacijama, ali je na kraju donela odluku da bude ponosna na svoje telo onakvo kakvo jeste, sa svim njegovim jedinstvenim karakteristikama.

Od princeze do rijaliti zvezde

Ksenia nije nepoznata javnosti, s obzirom da je već stekla popularnost kao učesnica rijaliti programa. Ona je istakla da je odrasla okružena kamerama i da je ta popularnost uticala i na njene ljubavne izazove, ističući da nije uvek lako biti princeza, pogotovo kada je reč o pronalaženju pravog partnera.

Reakcije na provokativne fotografije

Kritike na račun njenog pojavljivanja u Plejboju su neizbežne, ali Ksenia ima jasnu poruku za sve skeptike - ona je princeza i ima pravo da radi ono što želi. Ovaj hrabar potez predstavlja njen lični izraz slobode i samostalnosti.


Kada je reč o tome šta je potrebno da bi neko impresionirao princezu Kseniu danas, ona ističe da je humor ono što je najprivlačnije kod nekog. Takođe, ona je podelila svoje osećanje da je imala podršku svog pretka, poslednjeg kralja Saksonije, za ovaj potez, što dodatno govori o simboličnom značaju ove odluke za nju

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)