Zanimljivosti

OVAKO JE "VARALA" PAPARACE: Princeza Dajana se setila nečeg neverovatnog kako bi im onemogućila da profitiraju na njoj! (VIDEO)

Tragično stradala majka prinčeva Vilijama i Harija i dalje intrigira javnost, a o njoj se svakodnevno otkrivaju novi detalji.

21.11.2023 13:00

OVAKO JE "VARALA" PAPARACE: Princeza Dajana se setila nečeg neverovatnog kako bi im onemogućila da profitiraju na njoj! (VIDEO)
Tanjug/AP

Život pokojne britanske princeze Dajane je u vreme kada je bila živa intrigirao javnost, a za njeno stradanje se vezuju paparaci koji je nisu ostavljali na miru ni kad je prestala da boravi na dvoru. Svaki njen korak bio je pomno praćen, a budući da je bila izuzetno lepa i mlada privlačila je veliku pažnju javnosti. Ni dan danas, 26 godina nakon smrti, mediji nisu prestali da se bave njome i da analiziraju neke situacije koje bi mnoge navele na trag kako je živela princeza i šta se krilo iza njenog vedrog osmeha.

Tanjug/AP

Princeza Dajana je privlačila pažnju gde god se pojavi i zbog toga je često bila na meti paparaca

 

Društvenim mrežama svakodnevno kruže snimci i fotografije Lejdi Di u raznim situacijama. Iako nije otkriveno na koji način dolaze do brojnih saznanja iz života tragično stradale princeze, njeni fanovi objavljuju na stranicama posvećenim njoj neverovatne detalje do kojih su došli.

Na jednoj od TikTok fan stranica osvanuo je snimak britanske princeze kako izlazi iz automobila, u sportskom stajlingu. Budući da je Lejdi Di izuzetno vodila računa o svom izgledu i vežbanju, često je dolazila u teretanu na treninge.

- Da li ste znali ovo? Princeza Dajana je uvek oblačila istu odeću za teretanu tako da paparaci nisu mogli da prodaju njene fotografije, jer je kupac mislio da su iste kao prethodne - piše u opisu ove objave.

Princeza je u snimku obučena u bele biciklističke i tamnosivi duks, a na licu je imala tamne sunčane naočare. Kamuflirani stajling Lejdi Di je očigledno koristila kako bi prevarila paparace i kako bi im onemogućila profitiranje na njoj.

 

 

- Ona je bila ta devojka.

- Njen stil je ikoničan.

- Brat mi je to rekao juče.

- Izuzetno pametna princeza.

- Paparaci su joj se osvetili u Parizu...

- Znači, znala je kako industrija radi.

- Bila je karakterna - bili su neki od komentara.

Mnogi su se prisetili ovog princezi omiljenog autfita, rekavši kako se ponovo vraća u modu i kako taj stil sada kopiraju mnoge devojke i mlade žene. Princeza je bila praćena u stopu i svaki njen stajling i pojavljivanje privlačili su veliku pažnju javnosti.

Ipak, ako je verovati ovoj tezi, ona se tada dosetila pametnog načina da zaustavi jurnjavu papraca za njom i onemogući im da zarađuju. Dajana je ostala upamćena po najlepšim odevnim kombinacijama, eleganciji i neodoljivom osmehu koji je svakoga ostavljao bez daha.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)