Odrasli KOŠTA SAMO 25 DINARA, A POMAŽE U BORBI PROTIV ALCHAJMEROVE BOLESTI! Rezultati najnovijeg istraživanja doneli ogromnu nadu: Bez ove namirnice ne treba da zamislite dan! 08:30
Odrasli DEVOJKA (19) JEDNO JUTRO POGLEDALA U OGLEDALO I VRISNULA OD ŠOKA - ono što joj se desilo sa zenicom je ravno užasu! A onda su je i lekari zaprepastili! 12:20
Odrasli BIO SAM UBEĐEN DA MI JE ĆERKA NESTALA, A ONDA SU MI REKLI OD ČEGA BOLUJEM! Potresna ispovest čoveka s Alchajmerovom bolešću: Ovi simptomi su mi bili smešni! 13:35
Odrasli OVO SU SIMPTOMI DEMENCIJE KOJA SE RAZVIJA IZMEĐU 30. I 65. GODINE: Stručnjak otkriva STRAŠNE ZNAKOVE koje nikako ne smemo ignorisati 14:10
Odrasli OVAKO U STVARI POČINJE ALCHAJMEROVA BOLEST - nema veze s gubitkom pamćenja! Jedan simptom je nepodnošljiv, a 8 godina nakon pojave drugog dijagnostikuje se opako oboljenje! 07:29
Odrasli NIJE ŠALA, IZNENAĐUJUĆI ZNAK DEMENCIJE SE VIDI KAD OTVORIMO VRATA FRIŽIDERA: Ako ovo primetite, to je signal za uzbunu! 11:01
Odrasli AKO DO 50. GODINE RADITE OVO - ZNAČAJNO SMANJUJETE RIZIK OD DEMENCIJE: Jedna besplatna stvar može da spase MOZAK! 07:20
Odrasli VAŠE OBRAZOVANJE MOŽE POJAČATI POSLEDICE DEMENCIJE - a evo i kako! Čim osetite OVO znajte da je u pitanju vaš životni vek 10:24
Odrasli AKO NE MOŽETE DA URADITE OVIH 5 STVARI U RIZIKU STE OD DEMENCIJE, tvrdi čuveni neurolog! Koliko dugo možete da stojite na jednoj nozi? 15:05
Odrasli RANI SIMPTOMI ALCHAJMEROVE BOLESTI JAVLJAJU SE I DO 10 GODINA PRE DIJAGNOZE! Ima ih 4 i sa njima je jasno da je MOZAK u problemima! 15:10
Odrasli OTIŠLA JE DA SPAVA I PALA U KOMU - PROBUDILA SE POSLE 16 DANA I ZABORAVILA 20 GODINA ŽIVOTA: A onda se dogodilo ono najgore! 19:50
Odrasli ČAK 8 ZNAKOVA DEMENCIJE KOJI MOGU DA SE VIDE 9 GODINA PRE DIJAGNOZE! Ako OVO ne možete da uradite, idite kod lekara 13:25