Dijeta BILA SAM OČAJNA ZBOG DEBLJINE, BOLEO ME JE SVAKI DEO TELA: A onda sam u 55. godini neočekivano otkrila kako da smršam - za 12 nedelja izgubila sam 18kg! (FOTO) 17:50
Odrasli JEDNA GREŠKA TOKOM OBROKA POVEĆAVA RIZIK OD MOŽDANOG UDARA! Neće vas zaobići ni salo na stomaku 16:15
Odrasli GODINU DANA JE JEO SAMO GOVEDINU I JAJA: To je imalo šokantan uticaj na njegovo telo! (FOTO/VIDEO) 17:45
Odrasli ONA IMA ALERGIJU NA 99% NAMIRNICA, KAKO NE BI DOBILA ANAFILAKTIČKI ŠOK JEDE SAMO JEDNO: Drugu hranu ispituje konzumirajući zrnce dnevno! (VIDEO) 19:10
Odrasli ŽALILA SE NA BOLOVE U GRUDIMA, REKLI SU JOJ DA JE KRIVA KORONA I POSLALI JE KUĆI: A onda je otekla preko noći - lekari ZANEMELI kad su pogledali snimak njenog tela! 10:40
Odrasli STRUČNJAK TVRDI DA JE MOGUĆE MRŠAVITI I TOKOM SPAVANJA! Sve što treba je da ustanete i samo jednom uradite OVO! 21:30
Zanimljivosti ČUVENI BIOLOG PLANIRA DA DOŽIVI STOTU, PUN JE ENERGIJE, A ODREKAO SE SAMO JEDNE NAMIRNICE: Najviše ga plaši ova bolest 19:30
Dijeta DEDA (94) JE POSTIO DUŽE OD 50 GODINA: Uglavnom kozumirao samo sokove i supu, a evo šta mu se dogodilo! (FOTO) 22:10
Dijeta MARIJA ŠERIFOVIĆ SE PREPOLOVILA - skinula sedam kilograma očas posla: Uživala u hrani, a istopila masti 17:21
Odrasli "SKINUO SAM 9 KILOGRAMA UZ DIJETU AMERIČKIH ASTRONAUTA" Ovako se hrani ruski lekar koji tvrdi da je doručak SMRT 08:31