Zanimljivosti

POČELO JE KOŠKANJE U UČIONICI, A PROFESOR JE DOTRČAO DA RAZDVOJI MASU: Ono što je usledilo ostavilo ga je u šoku!

Uhvatio se za glavu kada je video šta se dogodilo.

27.11.2023 15:02

POČELO JE KOŠKANJE  U UČIONICI, A PROFESOR JE DOTRČAO DA RAZDVOJI MASU: Ono što je usledilo ostavilo ga je u šoku!
Printscreen/TikTok/keremcosturr

Srednjškolski dani su nešto što svi pamtimo i vreme kada stvaramo najlepše uspomene. Nesumnjivo je da je profesorima potrebno posebno strpljenje sa đacima u srednjoj školi budući da te generacije prlaze kroz pubertet i burno doživljavaju svaku emociju. 

Jedan razred u Turskoj je odlučio da pripremi nesvakidašnje iznenađenje za svog razrednog starešinu. Oni su odlučili da naprave malu "pometnju" i odglume navodnu svađu kako bi privukli pažnju svog profesora.

Printscreen/TikTok/keremcosturr

Profesor je ušao u učionicu da vidi šta se dešava

Dok se jedna grupa đaka koškala i našla na gomili navodno "svađajući se" neki učenici su požurili da to saopšte svom razrednom starešini pozvavši ga u učionicu. Pošto je profesor užurbano išao ka đacima kako bi ih razdvojio i video šta se događa, masa se raštrkala i počela je da mu aplaudira. Odmah zatim pojavio se i učenik koji je u rukama držao buket cveća. 

Shvativši o čemu je reč profesor se uhvatio za glavu i okrenuo leđima, pokušavajući da spreči suze u očima. Đaci su sve vreme sa osmehom na licu tapšali profesoru, želeći da mu odaju priznanje za sve što je za njih učinio. Iako nije navedeno, pretpostavlja se da se radi o maturantima koji su pred kraj školovanja. 

Snimak je privukao pažnju na društvenim mrežama a mnogi su se složili da se radi o zaista dobrom i uzornom profesoru, koji je ovu decu izveo na pravi put tokom školovanja.

- Kako je ovo lepo..iskrenost, samopouzdanje i cveće u rukama..treba više da cenimo ove đake. 

- Kako je lepa i sveta uloga biti učitelj. I moja devojčica će biti učiteljica.

- Srećan dan učitelja. Neka svima njima Bog da zdrav i dug život.

- Ovo je lep sećaj koji učitelja čini ponosnim. Mislim da zaslužuju najbolje - bili su neki od komentara.

Dirljiva scena je oduševila većinu Tiktokera koji su rekli kako je zaista veliko zadovoljstvo i čast roditelja da svoju decu prepusti ovakvim ljudima kakav je ovaj čovek. Drugi su se nadovezali da su ovakve pozitivne stvari i aktivnosti među đacima mnogo optimističnije i daleko bolji primer od ružnog i nasilničkog ponašanja koje je sve više prisutno u školama.

Neki su izrazili nadu da će ovakva prksa da se nastavlja u školama i da će na taj način đaci uspeti da prenesu prave vrednosti i na ostale generacije koje dlaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)