Zanimljivosti

RADILA JE U LOKALU KAD JE UGLEDALA NJEGA: Bacila je kecelju i potrčala mu u zagrljaj, svi su ih gledali sa suzama u očima! (VIDEO)

Dirljiv susret brata i sestre koji su se videli prvi put za 30 godina.

08.11.2023 11:00

RADILA JE U LOKALU KAD JE UGLEDALA NJEGA: Bacila je kecelju i potrčala mu u zagrljaj, svi su ih gledali sa suzama u očima! (VIDEO)
Tiktok/Laugh Hard

Imati brata ili sestru, još bolje oboje, znaju da je to podrška koju imate za ceo život i prijatelj na koga možete da se oslonite. Spletom životnih okolnosti događa se da brat i sestra ne odrastu zajedno i da se prvi put sretnu tek kao odrasli ljudi. 

Upravo jedan takav susret zabeležen je okom kamere i podeljen na društvenim mrežama. Na dirljivom snimaku  se vide brat i sestra koji se po prvi put u životu sreli posle tri decenije. 

Printscreen/TikTok/laughhard__

Kada je devojka videla kroz prozor ko joj dolazi lice joj se ozarilo

Na snimku se vidi devojka koja radi u restoranu sa još jednom koleginicom. U jednom trenutku lice joj se ozarilo jer je ugledala mladića kako izlazi iz automobila na parkingu restorana. Bacila je kecelju i istrčala napolje. U narednom trenutku ona se bacila u zagrlja mladiću a ova dirljiva scena potresla je njene kolege koje su sa suzama u očima gledali njihov susret. U pitanju je emotivan susret brata i sestre koji su se prvu put videli posle 30 godina.

Brat je čvrsto grlio sestru, vidljivo srećan zbog njihovog konačnog susreta a sreća i radost bili su primećeni i na licu devojke. Nije poznato zbog čega su njih dvoje bili rastavljeni ali dirljiva scena njihovog susreta rasplakala je sve na mrežama. Mnogi su se prisetili svojih porodičnih veza, svojih braće i sestara s kojuima su izgubili kontakt. 

- Predivno i tužno u isto vreme. Zagrljaj koji sve govori.

- Šta je razlog tako dugog odvajanja? Teško mi je da poverujem da se nisu videli tako dugo.

@laughhard__ So happy for her 🥹🥹🙏🏽😭 i haven’t Seen my sister for 15 years i know this feeling 🙏🏽🙏🏽🙏🏽❤️ #fyppppppppppppp #blowthisup #rachapotes #mrpotee #viraltiktok #whatwouldyouhavedone ♬ SomeoneYouLoved(Cover) - 十八闲客

- Način na koji ona ne može prestati da ga grli me je potpuno kupio.

- Gde ste bili do sada?

- Ja sam se sa sestrom ponovo srela posle 28 godina. Bila sam srećna i tužna u isto vreme - pisali su u komentarima pratioci na mrežama. 

Mnogi su komentarisali da "krv nije voda" i da se to može videti i na ovom snimku. Bilo9 je i onih koje je ova scenna naterala da pozovu svog brata i sestru koga dugo nisu čuli. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)