Ostali ljubimci

OVAJ SNIMAK ULEPŠAĆE VAM CELU NEDELJU: Devojčica je prišla konju, a njihov zagrljaj otopio je i najtvrđa srca (VIDEO)

Iskrene emocije se ne mogu sakriti.

05.02.2024 16:40

OVAJ SNIMAK ULEPŠAĆE VAM CELU NEDELJU: Devojčica je prišla konju, a njihov zagrljaj otopio je i najtvrđa srca (VIDEO)
Printscreen/TikTok/hoest

Odrastanje uz ljubimca ili neku domaću životinju je sve što klinci pamte. Oni koji su proveli svoje detinjstvo na selu znaju da je jedan od najlepših osećaja bio probuditi se i posetiti konja ili neku drugu domaću životinju u štali i nahraniti ih. Životinje su posebno naklonjene deci jer osećaju njihovu umiljatu energiju zbog čega se među njima stvara jaka veza vremenom.

Pixabay

Životinje najjaču vezu stvaraju sa decom

Jedna devojčica je potvrdila ovo pokazavši kako se vole životinje i kako one uzvraćaju na ljubav. Zagrljaj kakav bi svako od nas poželeo dvogodišnja devojčica je poklonila jednom konju, u snimku koji se pojavio na TikToku. Na snimku se vidi kako devojčica razdragano kliče i grli konja dok on smireno stoji pored nje i ne mrda. Ona je rukama obgrlila njegovu njušku i to je po mnogima nešto najlepše što su skoro videli.

Mnogi su komentarisali da ovakav zagrljaj leči i da je potrebno da ga više delimo.

@hoest Horses are so careful with little ones 🥹 (@lightning_springs_ranch) #horse #horsesoftiktok #toddler #ranch #farm #cute #wholesome #hoest ♬ original sound - Hoest

- A ako je udari?

- Konj je tako fin...

- Konj je isto tako voli.

- Taj trenutak kad mu kaže "volim te" greje srca.

- Kakav strpljiv konj.- bili su neki od komentara.

Devojčica je pobrala simpatije ljudi na društvenim mrežama svojom otvorenošću i toplinom. Sa druge strane većina se složila da je ona dobila pravu povratnu reakciju time što je konj ćutao i uživao u tišini sa njom.

Iako su neki korisnici mreže bili skeptični te su zamerili roditeljima to što su devojčicu tek tako pustili pored konja, bilo je i onih koji se složili da je konj verovatno pitom i da je to njihov domaći ljubimac koji je navikao na njeno prisustvo.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)