Ostali ljubimci

SUZAN JE SPASILA MEČE NEDALEKO OD SVOJE KUĆE: Šok je usledio sutradan kad je otvorila vrata! (VIDEO)

Životinje su našle način da joj zahvale.

02.02.2024 19:20

SUZAN JE SPASILA MEČE NEDALEKO OD SVOJE KUĆE: Šok je usledio sutradan kad je otvorila vrata! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ajanimalking

Vraćajući se kući, mlada žena po imenu Suzan Kehoj je naišla na neobičnu scenu. Maleno meče ležalo je bespomoćno pored puta, bezuspešno pokušavajući da oslobodi njuškicu. Radoznalost ga je naterala da gurne njušku u plastičnu posudu, ali nije mogao da se oslobodi.

Nesrećna životinja na sve načine pokušavala je da oslobodi njušku, ali uzalud. Suzan mu je prišla, pomogla mu da se oslobodi i skunula mu plastičnu posudu sa njuške. 

Ostavila je mladunče medveda u šumi i otišla kući. Iznenađenje je usledilo sutradan kad je ustala i otvorila ulazna vrata. Medvedić je doveo svoju porodicu do kuće svoje spasiteljke da joj svi "zahvale". Medvedica je povela svoje mladunce, a mali medvedić je bio toliko hrabar da je čekao pred vratima da se pojavi Suzan koja ga je spasila. 

Žena se šokirala kad ih je videla pred svojim vratima, ali kako nisu pokazivali agresiju shvatila je da je dobila nove prijatelje. Mladunče je zajedno sa majkom nastavilo da dolazi kod nje nedeljama kasnije, a medvedica je mirno posmatrala kako se ona igra sa mečetom i češka ga. 

Snimak ove scene sakupio je na TikToku 6,4 miliona sviđanja, a ljude je posebno dirnula zahvalnost životinja koje su se usudile da dođu na prag ove žene.

 

 

- Mama medved izgleda kao da je povređena, njena šapa...

-"Moja mama je rekla da moram da dođem i da se zahvalim što ste me spasili".

- Medvedica sada traži vašu pomoć, pogledajte njenu šapu.

- Preplašila bih se da znam da me medved čeka ispred kuće.

- Nikad nisam videla da se divlje živbotinje ovako ponašaju i da smelo prilaze ljudima.

- Životinje su toliko bolje od ljudi a mi ne umemo da ih cenimo. 

- Srećni ste, jer je ovo tako neobično - bili su neki od komentara.

Inače, Suzan je veliki ljubitelj medveda i svakog dana na svoje profile na društvenim mrežama postavlja zanimljive priče o ovim divljim životinjama. 

 

 

Jedna od mnogobrojnih objava bila je simpatičan trenutak kada se medved penje na ljuljašku u dvorištu ove žene, a mnoge druge su takođe vezane za igru i njihove aktivnosti unutar dvorišta njihove nove prijateljice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)