Ostali ljubimci

OTVORIO JE VRATA OD KUPATILA I ZALEDIO SE OD STRAHA: Ovaj prizor uznemirio je čak i ljude na mrežama! (VIDEO)

Ono što je video u tuš kabinu bilo je gore od bilo kakvog horor filma.

01.02.2024 12:12

OTVORIO JE VRATA OD KUPATILA I ZALEDIO SE OD STRAHA: Ovaj prizor uznemirio je čak i ljude na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/woahdude

Tuširanje je deo svakodnevne rutine većine ljudi neophodno za održavanje lične higijene. Kako isitiču stručnjaci za hijgijenu upravo zbog svakodnevene upotrebe vode ova prostorija u kući je najpodložnija pojavi buđi zato je vrlo važno da higijena u samom kupatilu bude besprekorna.

Međutim, nekad ni to nije garancija da u kupatilu neće videti bubašvabe ili neke druge gmizavce. Međutim, ono što je jedan čovek zatekao u svom kupatilu ostavilo je u šoku i neverici ljude na društvenim mrežama. 

shutterstock.com

Tuširanje je mnogima omiljena jutarnja aktivnost

Na snimku koji je postavio na TikToku u njegovoj tuš kabini nalazila se ogromna crna zmijurima digačka više od 2 metra koja se zalepila za ćošak tuš kabine i uživala u vodi koja je curila iz tuša. Ovakav horor ne viđa se ni u najstrašnijim filmovima a nikome nije bilo jasno kako je ovaj grozni gmizavac uopšte ušao u kupatilo koje je pri tom bilo besprekorno čisto.

iz snimka se moglo zaključiti da nije u pitanju neka ruina, niti zapuštena kuća već uobičajen dom u kome se vodi računa o higijeni. Autor snimka se zaledio od straha videvši ogromnu životinju u svojoj tuš kabini. Međutim, nije objasnio da li je zvao neku službu i kako se rešio ovog gmizavca.

Sudeći po komentarima na njegov post ovakva horor scena nije ništa neobično u Australiji gde zmija ima na svakom koraku.

 

@woahdude What are you doing in this situation? 😭 🎶: @Tierra Whack ‘Shower Song’ #snake #shower #terrifying #scary ♬ SHOWER SONG - Tierra Whack

 

- Regularan dan u Australiji.

- Šta uopšte raditi u ovoj situaciji?

- Kako možeš stajati tamo i snimati je. Ja bih se dva puta onesvestila.

- Moj najveći strah oduvek je bilo da mi zmija ne dođe u krevet.

- Automatski bih zapalila kuću - bili su neki od komentara.

Scena je uplašila mnoge ljude na mrežama koji priznaju da bi bili izbezumljeni da su ovako nešto zatekli u svom kupatilu. 

Pojava zmija na pragu ili u kući u Australiji je kamo se čini uobičajena pojava jer se ovi gmizavci mogu sresti bilo gde. Nedavno je postao virtuelan snimak na TikToku kada je jedan muškarac ugledao ogromnu zmiju na svom pragu i to svega nekoliko dana nakon što se doselio u Australiju. Ova scena ga je potpuno izbezumila iako su mu lokalnoi stanovnici rekli da je to potpuno normalna stvar i da treba da se navikne na prisustvo ovih gmizavaca. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)