Ostali ljubimci

ŽARKO JE ŽELELA PSA KAO DETE: Kad je odrasla kupila je neobičnog ljubimca koji je šokirao ljude! (VIDEO)

Mnogi smatraju da ovakvoj životinji nije mesto u kući.

31.12.2023 12:20

ŽARKO JE ŽELELA PSA KAO DETE: Kad je odrasla kupila je neobičnog ljubimca koji je šokirao ljude! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/clara.crabb

Danas ,mnogi ljudi imaju kućnog ljubimca što zbog ljubavi prema životinjama što da imaju društvo. Mnogi su od ranog detinjstva imali nekog ljubimca koji je rastao uz njih što su im ujedno i najlepše uspomene iz detinjstva. 

Neki su voleli pse ili mačke, drugi papagaje i ribice ili kornjače koje nisu zahtevne za održavanje pa su idealne za decu kako bi se naučila odgovornosti od malih nogu. 

shutterstock

Ukoliko neko nije dbio ljubimca kao mali sebi ga je nabavio kao odrastao

 

Klara Krab kako se potpisuje na Tiktoku je podelila sa svojim pratiocima da kao mala žarko želela da ima psa za ljubimca, ali joj tata i mama nikad nisu ispunili tu želju. Nakon što je odrasla odlučila je da sa svojim bratom i sestrom kupi potpuno drugačiju životinju koja imaju čak 15 godina. U pitanju je gušter, iako je mnogima na mreži bilo teško u to da poveruju. Simpatična i nasmejana mlada devojka pokazala je u kameru kako u ćebencetu drži ovog gmizavca za kojeg su mnogi u prvom trenu kada je pomolio glavu mislili da je riba.

Devojka je otkrila da ova životinja voli da spava sa njom, a snimak je sakupio preko 1,7 miliona sviđanja.

 

@clara.crabb

He likes to sleep on me ♬ Original Sound - Unknown

 

- Mislila sam da je to riba.

- Ali činjenica da sam mislila da je to skuša.

- Mislio sam da je to glava masivne zmije na sekund.

- Ovo je bukvalno ikonski.

- Gušter umesto psa je nešto ludo.

- Ali način na koji je on samo zaspao- bili su neki od komentara.

Tiktokerka je pokazala još u nekim objavama kako njen ljubimac izgleda i kako provode vreme zajedno ali i kako izgleda njegova kućica u kojoj boravi u većini slučajeva sakrivajući se u parčetu šupljeg stabla.

Devojka nije krila kako joj sa njim ne nedostaje zabave i kako je ovaj ljubimc bukvalno odrasto uz nju.

Njeni pratioci i korisnici mreže tražili su više fotografija njenog najboljeg prijatelja a ona je rado pokazala kako ova životinja voli da uživa i na podu ušuškana u svoju korpu i na ćebencetu. Iako je mnogima ovaj ljubimac bio izuzetno simpatičan te su tiktokerki poručili da je učnila pravu stvar uzevši ga za ljubimca umesto psa, drugi su rekli da je njena ideja suluda i da gmizavac podseća na zmiju čije mesto nije u kući.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)