Zanimljivosti

"ŠTA JE OVO BRAON ŠTO IZRANJA IZ VODE": Dobro pogledajte ovaj snimak, svi govore o neverovatnom fenomenu (VIDEO)

Svašta se rodi u mutnoj vodi, ali ovo još niko nije video.

18.12.2023 11:00

"ŠTA JE OVO BRAON ŠTO IZRANJA IZ VODE": Dobro pogledajte ovaj snimak, svi govore o neverovatnom fenomenu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/nf05n

Novi predeli nam otkrivaju floru i faunu kakvu ranije nismo nikad videli, a uprkos tome što smo mislili da smo sve iz geografije ili putem tv-a naučili, čini se da je ipak mnogo toga ostalo nepoznato.

Putem društvenih mreža imali smo prilike da vidimo najrazličitije ribe i druge životinje, a za mnoge od njih su korisnici društvenih mreža priznali kako nisu čuli niti su ih na bilo koji način videli.

Printscreen/TikTok/nf05n

Mutn voda unutar pustinje je zbunila sve naročito to što nisu znali šta izranja iz sredine

Međutim, čini se da čudima nema kraja. Ako je suditi po jednom snimku koji kruži Tiktokom, a koji je sakupio 2,6 miliona sviđanja, na zemlji i te kako postoje stvorenja o kojima ništa ne znamo, a koja izgledaju zastrašujuće. 

U objavi koja je osvanula na ovoj mreži vidi se vir poput rečice u pustinji u kojem izranja i pliva neka riba koja se ne može identifikovati. Iako su mnogi pokušavali da odgonetnu o čemu  je reč i šta se nalazi u vodi, niko nije dao pravo objašnjenje. Snimak je potpuno zbunio ljude koji su priznali kako ne žele da zamisle kakva riba živi u toj vodi. Uprkos mnogim nagađanjima, došli su do zaključka da je u pitanju oaza i da unutar nje nema nikakve ribe.

 

 

- To je oaza pronađena u pustinji.

- Svi pričaju o oazi ali niko da objasni šta je unutar nje?

- Šta je to braon što izranja na površinu vode?

- Ko će znati..

- Šta se dešava ovde?

- Mislio sam da neko pliva- bili su neki od komentara.

I dok su mnogi i dalje nagađali o čemu je reč i da li se u vodi zaista krije neka riba, neki od korisnika mreže su rekli da je u pitanju oaza unutar pustinje koja se nalazi u Saudijskoj Arabiji. Radi se o izvorištu iz kojeg izvire vode koja na površinu izbacuje pesak pa vodu čini mutnijom te izgleda kao da u njoj nešto pliva. 

Mnogi su se složili da je ovaj snimak dokaz kako je čudo prirode i da se u njoj odvijaju još uvek nerazjašnjeni procesi za koje od nas mnogi nikada nisu čuli. Neki su rekli da je scena poput onih iz najgorih filmova dok su drugi maštali te rekli kako se iza svega toga možda krije neka sirena.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Karakondzula

03.03.2024 20:14

Meni izgleda kao da bi neko da pobegne iz vode. No, ako je pitka bar za zivotinje, onda super.