Zanimljivosti

BIO JE NA PLANINARENJU A ONDA JE NAŠAO FOTOAPARAT: Ono što je bilo na snimku ga je potpuno iznenadilo, lik ovog muškarca je dobro znao (FOTO)

Viralni video ovog pronalaska izazvao je veliku pažnju javnosti.

17.12.2023 16:02

BIO JE NA PLANINARENJU A ONDA JE NAŠAO FOTOAPARAT: Ono što je bilo na snimku ga je potpuno iznenadilo, lik ovog muškarca je dobro znao (FOTO)
Printscreen/TikTok/meaaganrosee

Većina nas voli da upražnjava aktivnosti i hobije u kojima uživa, posebno ako se radi o boravku u prirodi. Nema tih koji ne vole da se se opuste na razne načine pa bilo to kroz običnu šetnju izlete ili planinarenje. Oni koji vole adrenalin rado se otisnu na pešačenje što radi zdravlja, što radi uživanja.

Na tim "putovanjima" svi se susreću sa nepredviđenim situacijama, a neretko mogu da pronađu svašta usput. Na takvom jednom izletu jednom planinaru se dogodila neočekivana situacija jer je na putu naišao na stari fotoaparat.

Printscreen/TikTok/meaaganrosee

Devojka je u snimku pokazala šta je njen momak pronašao

 

Megan Rouz koja je snimak podelila na Tik toku a koji je sakupio 1,2 miliona sviđanja  otkrila je da je njen momak šetajući sa ostalom grupom naišao na stari fotoaparat koji je bio prekriven blatom.

Pošto ga je momak doneo kući i odlučio da izvadi sd karticu te je pogleda šta se na njoj nalazi ostao je u potpunom šoku. Devojka je podelila šta su njih dvoje ugledali na ekranu kompjutera kada su ubacili karticu. Iako su mnogi očekivali da će ona pokazati neke istorijske ili stare fotografije koje opisuju neki period života, na ekranu se pojavila slika lepog i atraktivnog muškarca koji je malo podsećao na stare holivudske glumce.

 

 

Mnogi su ipak u startu prepoznali poznatog glumca čija se slika našla na ekranu.

- Budućnosti moja, da li je to Džoš Hačerson?

- Uh toliko sam uložila da pogodim ko je na kameri

- Bolje da nije Džoš.

-Da li je to Džoš Hačerson?

- Dođavola, počeo sam da plačem - bili su neki od komentara.

Iako su neki nagađali kako je verovatno poznatom glumcu kamera ispala na nekom izletu drugi su rekli kako je ovo verovatno bila mala šala ovih tiktokera kako bi probudili radoznalost ljudi. Devojka je rekla kako bi volela da otkrije i ona šta se nalazi na sd kartici ali da ona trenutno ne može da prebaci slike i snimke i pozvala je da joj neko kaže kako da to uradi. Rekla je da za to mora da sačeka momka koji će to da objavi. Neki od njenih pratlaca su rekli da će pratiti njene objave kako bi bili u toku.

Većina se složila da je pronalazak ovakvih stvari poput crne kutije jer otkriva mnoge tajne, međutim, ako je verovati ovom snimku ovaj par nije imao mnogo toga što je pronašao i što bi nahranilo njihovu radoznalost. Ipak svi su se složii da fotaparati čuvaju najlepše uspomene i trenutke i da ih treba dobro paziti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)