Ostali ljubimci

KUPILA JE MAJMUNA I KORISTI GA ZA ŠMINKANJE: Tiktokerki prethodna životinja uginula od infekcije, evo kako se pravdala (VIDEO)

Preslatko mladunče se pojavljuje u jednom njenom snimku koji je do sada sakupio 2,2 miliona

09.10.2023 10:01

KUPILA JE MAJMUNA I KORISTI GA ZA ŠMINKANJE: Tiktokerki prethodna životinja uginula od infekcije, evo kako se pravdala  (VIDEO)
Printscreen/TikTok/madlovesripley

Držati kućnog ljubimca je za mnoge nešto najlepše, a koliko god izgledao bezazleno, veoma je odgovoran i izazovan posao. Vrlo izazovna situacija je kada se u vašoj kući nađe ljubimac koji dolazi iz nekih egzotičnih mesta i ima potpuno drugačiju prirodu.

Medelin, kako se na TikTok mreži predstavlja je influenserka koja kao ljubimca drži ni manje ni više malog majmuna. Preslatko mladunče se pojavljuje u jednom njenom snimku koji je do sada sakupio 2,2 miliona sviđanja i pobralo sve simpatije na mreži.

Printscreen/TikTok/madlovesripley

 
Tiktokerka se pojavila na ekranu kako bi se našminkala ali njeni prijatelji nisu očekivali da će imati slatko društvio

 

Dok devojka pokušava da se našminka ispred kamere, dinamični i hiperaktivni majmun poskakuje sa jedna na drugu stranu, penje se na njen vrat i čupa je za kosu. Budući da je željan pažnje i da, kako Medelin tvrdi, želi da učestvuje u svim njenim aktivnostima ona je navikla na ovu njegovu neumornu prirodu i stalnu znatiželju. Preslatka životinja radoznalo posmatra u snimku svoju vlasnicu, a u jednom trenutku influenserka  daje olovku ljubimcu kako bi joj pomogao u šminkanju. Majmun je nastavio da se igra sa njom i nisu krili koliko uživaju zajedno u društvu. Devojci majmun nije smetao nijednog trenutka dok se ulepšavala i sve je uspela da završi i pored njegovog slatkog "ometanja".

Korisnici mreže bili su oduševljeni ovom scenom, a mnogi su se pitali na koji način je ona došla do majmuna te kako mnogi Tiktokeri drže takve egzotične i zaštićene životinje bez problema.

- Sve na šta mislim je da će joj majmun okinuti lice.

- Kako ljudi jednostavno imaju majmune za ljubimce i ja želim jednog!

- Ali način na koji si strpljiva sa njim.

- Moja anksioznost ovo ne bi podnela.

 

- Moje je pitanje, šta ti se desilo sa prethodnim majmunom?

- Ništa više ne bih poželela- bili su neki od komentara.

Budući da je Medelin imala i pre ovog majmuna drugog ljubimca i da su pratioci bili znatiželjni da saznaju šta se dogodilo sa njim, devojka je odgovorila kako je on uginuo. Mnogi su je napali rekavši da se brzo "rešila" prvog ljubimca i nabavila novog što je ona demantovala rekavši kako je prošlo godinu dana od kako je prvi majmun uginuo i da je tek posle sebi nabavila novog. Neki od Tiktokera su objasnili kako je njen bivši ljubimac imao stomačnu infekciju što je nažalost prošlo sa smrtnim ishodom. Drugi su je pitali gde se to "prodaju" majmuni a Medelin je pokušavala da ubedi sve kako nigde nije rekla da je kupila majmuna i da ovi mladunci nisu na prodaju. Inače, ovi mladunci žive u proseku 5-8 godina, kako su naveli neki Tiktokeri dok neki mogu da dožive i 16. 

Tiktokerka često objavljuje sadržaje sa svojom kako je naziva "bebom" što mnogima "topi" kako kažu srca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)