Kuce

OVO SU NAJNEPOŽELJNIJE RASE PASA: Grumerka objasnila koje su kuce napete, dramatične i koje vas grizu bez ikakve najave opasnosti (VIDEO)

Jedna frizerka je podelila kakva je iskustva imala imala sa nekim pasminama i koje, kako je rekla, nikada ne bi posedovala.

30.09.2023 12:00

OVO SU NAJNEPOŽELJNIJE RASE PASA: Grumerka objasnila koje su kuce napete, dramatične i koje vas grizu bez ikakve najave opasnosti (VIDEO)
shutterstock, tiktok/printscreen/_muttleycrue

Oni koji drže pse znaju da im se život poboljšao i ulepšao uz kućne ljubimce i da su postali izuzetno vezani za svog novog drugara. Svakodnevne šetnje i hranjenje postale su im dodatne aktivnosti koje u toku dana rade sa zadovoljstvom. Iako posedovanje psa naizgled ne deluje tako zahtevno činjenica je da se prema njima morate ophoditi kao prema čoveku. To naravno podrazumeva i redovno šišanje i održavanje koje se obavlja kod frizera za pse. Ipak oni koji se bave psima i njihovom frizurom daće vam potpuno drugačije mišljenje od onog kako vi vidite svog psa ili pse uopšte. Jedna frizerka za kućne ljubimce je objasnila zbog čega izbegava pojedine pasmine. 

shutterstock.com

Mnogi vlasnici ne mogu da zamsile dan bez šetnje sa svojim ljubimcem

U svom snimku na Tiktok mreži ona je rekla kako voli sve pse pa čak i one dosadne, ali postoje rase za koje je malo izvesno da će ih posedovati na osnovu svog iskustva kao timaritelja. Prvi pas kojeg je Hana izdvojila kao nepoželjnog je jorkširski terijer. Frizerka je navela kako ova rasa zna da bude žustra kada se neguje. Ona je istakla kako ovi psi mogu i te kako da joj otežaju posao i da joj nisu omiljena rasa. 

Hana je rekla u svojoj objavi kako sigurno neće biti vlasnica ni graničnog kolija. Opisala je njihovu prirodu kao "izuzetno napetu ".

Haski je bio treći na listi ove frizerke koja je istakla da ne bi držala ovog ljubimca jer se ponašao izuzetno dramatično prilikom negovanja. Ovaj pas ne samo da ima zloglasan urlik kako je rekla, već je poznat i po tome što ima "mnoga mišljenja".

Na ozloglašenoj listi ove frizerke našla se i rasa Ši Cu. Za nju je rekla kako je izuzetno izazovna rasa u pitanju i da pas može biti vrlo fin ali i mrzovoljan bez ikakvih razloga. 

Na kraju, Hana je navela zbog čega nikada ne bi držala kokapua. Ona je tu rasu okarakterisala kao zahtevnom za održavanje i da je po prirodi isto dramatična. 

Ovo je bio dovoljan povod za njene pratioce da odu u odeljak za komentarisanje i da daju svoje mišljenje.

@_muttleycrue Reply to @s0ph_smith dog breeds I wouldn’t win, dog groomer edition! P.S I do love all dogs even the annoying ones 😂 #doggrooming #doggroomer #doggroomerlife #dogbreedsiwouldneverown ♬ That's Not My Name - The Ting Tings

- Imam Jorkija, on je satana u krznu, zabranjen mu je pristup nekolicini frizera.

- Super se slažem sa kokepom, sem što je cviljenje za najmanju stvar smešno.

- Moj jadni frizer sa mojim Ši Cuom je obavio posao a on to mrzi i uzvraća.

- Nisi pogrešila za kolija, ali moja devojčica meni ispunjava srce.

- Drago mi je da kavapo nije na listi - bili su neki od komentara.

Korisnici mreže koji poseduju pse uglavnom su se složili sa ovom listom koju je objavila frizerka za pse, ali su isto rekli da nema ništa lepše od društva njihovog ljubimca i da su spremni da trpe mnogo štošta zarad njihove ljubavi i prisustva.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)