Ostali ljubimci

POVUKAO JE UDICU IZ VODE I IZVUKAO NEOBIČNO STVORENJE: Na palubi je usledila drama a šokirani pecaroš je odmah priskočio u pomoć! (VIDEO)

Nesvakidašnja scena završila se dobro, a mama i bebe su bezbedno vraćene u more.

04.10.2023 14:01

POVUKAO JE UDICU IZ VODE I IZVUKAO NEOBIČNO STVORENJE: Na palubi je usledila drama a šokirani pecaroš je odmah priskočio u pomoć! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/barstoolsports

Pecanje je za one koji se time bave jedan od najlepših hobija, i aktivnost koja im donosi sjajnu rekreaciju i relaksaciju. Opuštanje pored vode, talasi i potpuna tišina su sve što im je potrebno i što ih u tom trenutku ispunjava a mnogi će potvrditi kako se u takvim tišinama često javljaju i najkreativnije ideje.. Pecaroši se teško odriču svoje omiljene aktivnosti i ako su godinama verni rečnim ili morskim dubinama obično su na  pored obale sa zabačenom udicom i relaksiranim mislima.

Pixabay.com

Za mnoge pecaroše pecanje je način života i hobi koji ne bi menjali ni za šta na svetu

Jedan pecaroš godinama nije bio na pecanju i onda kada je odlučio da posle dugo vremena zabaci udicu u more ne sluteći šta će upecati. Udica se zatresla što je bio znak da je upecao veću ribu. Sav srećan počeo je da izvalači stvorenje iz vode i ostao je u šoku kad je video šta se zakačilo za udicu. Ali, to je bio tek početak iznenađenjima.

Kada je izvukao iz vode shvatio je da se na udicu nije zakačila riba već morska raža. Povukao je na palubu broda i usledio je šok i prava drama. Stvorenje je počelo da se porađa i male žive raže su se razmilele po palubi. U jednom trenutku jedno mladunče se zaglavilo pa je pecaroš priskočio u pomoć da pomogne mami raži. Nakon toga otkačio je sa udice i kad su svi mladunci došli na svet pokupili su mamu i bebe te ih bezbedno vratili u more.

Video je privukao pažnju ljudi na mreži i mnogi su se složili kako je ovo verovatno bilo nesvakidašnje i izazovno iskustvo za pecaroša i njegove prijatelje.

- Jadna mama, mora da je bila preplašena.

- Ovo me je rasplakalo.

- Način na koji im je podarila život niotkuda.

@barstoolsports The baby stingrays were safe 🙏 @Barstool Outdoors (via:@Corrie Avalos Miller ♬ original sound - Disney

- Ovo nije nešto što se viđa stalno baš je interesantno.

- Koliko tužno.- komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se složili kako su raže posebna bića i da njihov fascinantan izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Drugi su rekli kako se nadaju da su majka i bebe dobro i da su se vratili u morske dubine potpuno bezbedni. Većina je priznala kako je ova scena delovala na njih zaista emotivno i je ovo dokaz kako su sve majke iste kako među ljudima tako imeđu životinjama.

Sa druge strane neki su pecarošima uputili sve pohvale na hrabrosti da pomognu životinji i da je bezebednu vrate u more kao i na strpljivosti i pribranosti u situaciji koja je bila vrlo izazovna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)