Ostali ljubimci

DEČACI SU PLIVALI I SKAKALI U VODU, KADA JE IZ NJE IZRONILO STVORENJE KOJE SE POPELO NA SPLAV: Svi do jednog su poskakali, ali životinja ih je u stopu pratila! (FOTO+VIDEO)

Dubine kriju mnoge tajne, a gradski momci su se prestravili jednog bića.

17.09.2023 10:02

DEČACI SU PLIVALI I SKAKALI U VODU, KADA JE IZ NJE IZRONILO STVORENJE KOJE SE POPELO NA SPLAV: Svi do jednog su poskakali, ali životinja ih je u stopu pratila! (FOTO+VIDEO)
Instagram-_1_urekde_2_cann

Mnogi će se složiti da nema ničeg strašnijeg nego kada ugledate morsko stvorenje dok bezbrižno uživate u kupanju. Dodir omanje ribe ili nečeg drugog čemu se ne nadate dok ste u vodi može da izazove trenutnu paniku, čak iako znate da to stvorenje ne može da vas povredi. Snimak grupe mladića koji su se kupali i naizmenično skakali u vodu tako je postao veoma zanimljiv i prosleđen je na mnogim društvenim mrežama.

Grupa od četiri tinejdžera stoji na improvizovanom splavu sa koga skaču u vodu. Sve odiše srećom i zabavom tokom letnjeg raspusta, kada uočavaju neko stvorenje koje se polako,ali sigurno penje na splav. Jednoj vidri očigledno je bilo interesantno kako ovi dečaci skaču, pa je rešila da im se pridruži. Takođe postoji mogućnost da su ovi mladići neprestanim skakanjem u vodu poremetili stanište gde je svoju luku mira ova vidra pronašla.

Vidra se tako penje na splav, a tinejdžeri su se svi od reda prepali. Njima očigledno cela situacija deluje zastrašujuće, pa su svi istog trena poskakali u vodu. Na opšte iznenađenje i ova vidra je skočila za njima. Momci su ubrzo izronili i budući da nisu videli ovo morsko stvorenje, oni su se ponovo popeli na splav. Međutim, ona ih je u stopu pratila, tako da se i ona ponovo popela na splav, tik do ove četvorice momaka.

Tinejdžeri su shvatili da ih ona uhodi. Uplašeni i već u panici, oni su ponovo skočili u vodu i iz sve snage su se trudili da otplivaju što dalje. Vidra nije časila časa, već je istog trena skočila za njima. Na snimku se vidi kako ova životinja brzo pliva za dečacima. 

Snimak se završava slikom vidre koja juri za mladićima, ali oni uspevaju da istrče na obalu koja je bila nedaleko od splava sa kog su skakali. 

- Definitivno nije moja generacija, mi bi ga nazvali Gas vidra i svakodnevno bi ga hranili ribom.

- Ona je možda samo htela da se druži.

- Da li vidre ujedaju?

- Ovo nije baš za zezanje, vidre ujedaju i to veoma jako.

- Tipični gradski momci, a ova vidrica je samo htela da se druži!

- Vidri je samo bilo dosadno!

- Valjam se od smeha panici ovih momaka!

Komentari (1)

Tata

17.09.2023 15:40

Strašna zver, milion puta opasnija od tastera na mobilnom telefonu. Zato su se junaci razbežali. A moja generacija bi se sa nom igrala po ceo dan.