Mace

Hteo je da UDOMI MAČE, a onda je usledio šok na ulici (VIDEO)

Jedan čovek je pokazao veliku humanost i ljudski instikt, spasivši macu na putu tokom vožnje, a onda je usledilo veliko iznenađenje.

13.06.2022 22:30

Hteo je da UDOMI MAČE, a onda je usledio šok na ulici (VIDEO)
shutterstock.com

Neretko se vozači na putu susretnu sa mnogim avanturama, a dok voze uopšte ne razmišljaju kakve sve posetioce mogu sresti na tom putovanju.

Dok se Robert Brentli iz Luzijane vozio do strelišta gde vežba i radi nije ni sanjao šta će zateći tokom vožnje. Vozeći regularnom brzinom kroz sporedni deo Luzijane, učinilo mu se da je video mače na putu. Pošto nije bio siguran, vratio se da sazna. Tako je i bilo, na putu je stajala mala maca belo - sive boje, verovatno napuštena.

Vođen ljudskim instiktom, prišao joj je, podigao je, želeći da joj pomogne. Čim ju je uzeo u ruke i hteo da je pomazi, poput zasede koja ga je opkolila, iz trave je izašlo još njih 12. Brentli nije znao šta ga je snašlo.

 

 

- O ne...Bože, ima vas još.... Mislio sam da spašavam jednog - uzviknuo je čovek u prvom videu.

Brentli je rekao da je mislio da je maca usamljena i da uopšte nije bio spreman za prizor koji ga je zatekao. Naravno, Brentli je ceo dan je bio posvetio mačićima i propustio je dan na poslu, želeći da im pruži pomoć. Ovaj 37 - godišnjak je bio oduševljen, jer ga je, kako kaže,  preplavio pravi talas emocija.

Prava avantura je tek počela kada je morao da ubacuje mačiće u automobil, vodeći računa da ne pobegnu ili da neko od njih ne zaboravi. Kako kaže, dok ih je stavljao u kola, oni su iskakali oko njegovih članaka. Napokon je pozatvarao vrata, prozore i krenuo da ih ubacuje redom, što mu je ovaj put pošlo za rukom.

 

 

Ovaj spasilac je male mladunce poveo kući, a kaže da je u međuvremenu dobio hiljade ponuda da se mace udome širom SAD-a.

- Pronašli smo neke dobre ljude koji ih žele i koji će o njima brinuti, samo oni su još premali, pa ih još nismo dali - rekao je Brentli za Npr.org.

Ovaj humani čovek pokazao je da je spašenim mačićima ulepšao život i zbrinuo ih privremeno, sve dok ne nađu novi dom, objavljujući snimke iz dvorišta u kojima se zajedno igraju i provode vreme.

 

 

 

Reakcije pratilaca su izuzetno pozitivne i mnogi ga mole da ih on obaveštava o mačićima, dok oni ne pronađu nove porodice. On je životinjicama stavio bazen u dvorište i reklo bi se da im ova pažnja izuzetno prija.

S obzirom na to da je strelac i da radi u industriji oružja, kaže da su mnogi bili skeptični prema ovom njegovom potezu jer su mislili da je Brentli nasilna osoba. Iznenadili su se, kako kaže, za velikodušnost i saosećajnost koju on poseduje.

- To je moja stvar, samo želim da ljudi znaju da bez obzira na to gde se nalazite ili koliko lošeg vidite u svetu – još postoji dobro u ljudima i da postoje oni koji to ne rade za neko priznanje - rekao je ovaj spasilac.

On je na svom nalogu na Instagramu objavio da je dvoje mačića već pronašlo svoje nove porodice u Los Anđelesu. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)