Sex

Znaci da je LOŠ U KREVETU: Kako prepoznati lošeg ljubavnika

Prema naučnom istraživanju i savetima stručnjaka za seks postoje 5 sigurnih znakova na osnovu kojih možete da prepoznate lošeg ljubavnika pre nego što završite u krevetu s njim.

15.08.2022 22:00

Znaci da je LOŠ U KREVETU: Kako prepoznati lošeg ljubavnika
FOTO:Shutterstock

Dobar seks je jedan od najvažnijih preduslova za stabilnu vezu. Prema istraživanju naučnika, moguće je proceniti da li je muškarac dobar u krevetu i pre nego što odličite da stupite u seksualne odnose s njim.

Istraživanje sprovedeno na 1.740 muškaraca je pokazalo da oni koji su loši ljubavnici najčešće mogu da se prepoznaju po načinu ponašanja. Stručnjak za seks Anabel Najt tvrdi da nije teško prepoznati loše ljubavnike čak i ako samo večerate sa potencijalnim partnerom.

Srećna republika otkriva 5 sigurnih znakova da je muškarac loš ljubavnik.

shutterstock.com

Uživanje u hrani je jedan od pokazatelj uživanja u životu pa i seksu

1. Brzo jede

Muškarci koji brzo jedu samo trpajući hranu u svoj stomak gotovo ne osećajući njen ukus najčešće su takvi i u krevetu prebrzo završavaju intimni odnos. Uživanje u hrani jedan je od sigurnih pokazatelja da osoba uživa u svemu u životu pa i u seksu. Ukoliko vaš potencijalni partner zatraži račun pre nego što ste završili s jelom i spustili viljušku budite sigurni da ćete biti razočarani i u krevetu s njim. Ovo može biti i znak emotivnog neiskustva i razumevanja koje je ključno za zdrav, ispunjen i srećan seksualni život.

2. Hvalisavac

Muškarac koji već na prvom sastanku voli da se hvali svojim seksualnim umećem i priča o uspehu kod žena, najčešće je samo hvalisavac. Ovakva vrsta razgovora i to što hvali samog sebe najčešće je znak sopstvene nesigurnosti i tipično ponašanje nekoga ko je los u krevetu.

shutterstock.com

Muškarac koji previše pije em bazdi na alkohol em će najverovatnije zaspati i pre nego što seks počne

3. Pijanica

Potpuno je u redu na romantičnom sastanku popiti čašu vina, ali ako se vaš potencijalni partner naliva alkoholom budite sigurni da od vatrometa u krevetu nema ništa. Osim činjenice da preterana količina alkohola doprinosi erektilnoj disfunkciji budite sigurni da ćete u njegovom dahu tokom vođenja ljubavi osetiti oštar i jak miris alkohola. Iskreno, niko ne želi da spava s nekim kome dah bazdi na alkohol.

4. Previše oprezan

Muškarci koji su previše oprezni u životu najčešće su takvi i u krevetu. Oni su robovi navika i rutine, a svaki pokušaj da nešto promenite i malo „začinite“ seksualni život dočekuju sa odbijanjem. Ovakvi muškarci se najčešće oslanjaju na rutinu i sigurnost kako bi izbegli moguće opasnosti, pa je i seks s njima najčešće dosadan.

shutterstock.com

Kakvu snagu i izdržljivost muškarac pokaže vam spavaće sobe takav će biti i u krevetu

6. Neizdrživ

Izdržljivost u različitim životnim situacija najčešći je pokazatelj i izdržljivosti u krevetu. Ukoliko vam je potrebna poluga da ga pomerite sa sofe i kad i uspete da ga naterate na šetnju, a on već posle 2 minuta kuka kako je umoran, budite sigurni da će takav biti i u spavaćoj sobi. Seks je verovatno biti brz pa je najbolje s takvim muškarcem uopšte ne ulaziti u intimne odnose ukoliko očekujete dobar seks.

shutterstock.com

Dobar ljubavnik ne izbegava kontakt očima i najčešće se dobro ljubi

Odlike dobrog ljubavnika

Poput loših ljubavnika, lako se mogu prepoznati i oni muškarci koji su fantastični u spavaćoj sobi. Razumevanje i briga za vas je prva odlika sjajnog ljubavnika koji se ne plaši da sa vama uspostavi kontakt očima koji će dodatno zapaliti vatru između vas. To dokazuje i da se ne plaši novog intimnog iskustva. Muškarac koji je ujedno i džentlmen i ne hvali se svojih ljubavnim iskustvom daje dozu sigurnosti da neće već sutradan na sva zvona obelodaniti da je imao seks što ženama daje dodatno poverenje. I za kraj, kako ističu naučnici, muškarac koji se dobro ljubi najčešće je dobar u krevetu jer i poljubac i seks doživljava kao potpuno prirodnu i normalnu stvar što garantuje užitak u postelji.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)