Sex

NAJBOLJE POZE za muško zadovoljstvo: Oduševite ga već večeras!

Postoje poze koje više odgovaraju muškarcima nego ženama, a Srećna Republika otkriva i kojih je to 8 položaja u krevetu kojim ćete vašeg partnera dovesti do ludila!

05.08.2022 22:00

NAJBOLJE POZE za muško zadovoljstvo: Oduševite ga već večeras!
shutterstock.com

Žene se često pitaju koje su to poze koje muškarci najviše vole. Kao i uvek, sve je individualno iako se smatra da muškarci vole kada je žena gore. Više razloga ide tome u prilog, a samo neki od njih su da oni tada ne moraju mnogo toga da rade, plus uživaju u pogledu. Dame koje se nađu na svom partneru pak mogu prilagoditi tempo onako kako to njima najviše odgovara, dakle može biti sporije ili znatno brže. 

Tačno je da ipak postoje neke poze koje muškarcima više, a neke manje odgovaraju, a to prenosi i The Sun. 

Srećna Republika otkriva i koje su to poze koje će sasvim sigurno prijati muškarcima i pružiti im maksimalno zadovoljstvo.

1. Misionarska poza

shutterstock.com

Klasika nikad ne izlazi iz mode

Mnogi su mišljenja da klasika nikad ne izlazi iz mode, a to je slučaj sa misionarskom pozom. U toku odnosa joj se svi više ili manje vraćaju, a ova poza se stoga našla među onima koje najviše prijaju muškarcima. Trenutak kada se muškarci osećaju kao da imaju potpuno kontrolu je bitan, a poza je i veoma intimna budući da omogućava i vizuelni kontakt.

2. Leptir

Žena i muškarac sede u položaju jedno ka drugome i gledaju se, dok su noge ispred njih. Ženine noge koje su svijene u kolenima idu preko partnerovih kukova, dok njegove idu pored njenog tela i to je sve. Položaj tela u kome žena i muškarac sede jedno ka drugome čine da njihova tela daju sliku leptira, zbog čega je poza i dobila ime. Žena može da obavije svoje ruke oko partnerovih ramena za dodatnu potporu.

3. Dogi poza

Shutterstock

Najveća dominacija za muškarca je kod dogi poze

Dogi je idealan položaj za sve one muškarce koji vole da imaju kontrolu tokom seksa. Za ovaj popularni položaj, žena treba kleknuti na kolena i osloniti se na laktove. Muškarac će takođe kleknuti na kolena iza nje i uhvatiti se za njene bokove. Ovo je idealan položaj za sve one koji vole nešto brži i intenzivniji seks, budući da omogućava dublju penetraciju.

4. Mutilica za maslac

Žena u ovoj pozi leži na leđima dok jako drži noge dignute iznad glave. Noge su savijene, a gležnjevi su joj povučeni prema glavi. Muškarac stoji na krevetu u čučećem položaju kako bi mogao najbolje da dopre do nje. Pokreti koje muškarac izvodi su slični mikseru koji u posudi topi maslac, zato je poza i dobila ime mutilica za maslac. Ova poza pak zahteva priličnu elastičnost i žene i muškarca.

5. Žena gore

Pixabay.com

Vole kada je žena dominantna

Muškarci vole kada žene preuzme stvar u svoje ruke i zato je poza u kojoj je žena gore provereno dobra. I jači pol ponekad poželi da nije dominantan i da je dama ta koja preuzima ulogu. Ova poza je uvek dobra kako za žene tako i za muškarce, a ženama omogućava intenzitet odnosa i brzinu koje one hoće, dok je, s druge strane, i prisna budući da omogućava direktan kontakt lice u lice.

6. Lotus

Poza možda delujue da se zapitate šta je sad pa to, ali uopšte nije tako komplikovano. Muškarac sve što treba da uradi je da sedi na krevetu i to prekrštenih nogu, a žena će sesti preko njega. Izgled lotusovog cveta se dobija isprepletanim telima. Ova poza je zapravo veoma intimna pošto omogućava da budete izuzetno blizu vašeg partnera i da imate direktan kontakt licem o lice.

7. Vodopad

shutterstock.com

Vodopad za prisni, a intenzivan odnos

Ovaj položaj ponovo postavlja žene u dominantnu ulogu. Muškarac treba da sedi na krevetu, ali tako što će mu noge biti van kreveta i dodirivati pod. Žena ga samo opkorači, a ona može da bira gde će njene noge završiti da li na podu pored njegovih, ili na krevetu. Ova poza je veoma interesantna za muškarca i sigurno će mu se svideti.

8. Tačke

Tačke su samo za one koji vole nešto originalniji seks. Žena ovde stoji na nogama, dok se pridržava na rukama, dakle četvoronoške. Muškarac joj prilazi otpozadi i započinje odnos s leđa. Muškarac ženu diže, a ona budući da se odvojila od poda bi trebalo da se svojim butinama što jače “zakači” za partnera. Žena tako nogama opkoljava struk svog muškarca u nešto intenzivnijem odnosu koji omogućava što dublju penetraciju. Preporučuje se samo za hrabre, ali garantovano donosi pregršt zadovoljstva.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)