Sex

Poza koja GARANTUJE VRHUNAC: Ovo morate probati još večeras!

Vikend je na izmaku, a želeli biste malo zabave sa svojim partnerom, na brzinu. Zašto ne isprobate pozu koja će vam garantovano pružiti užitak, barem kako tvrde stručnjaci.

05.06.2022 21:00

Poza koja GARANTUJE VRHUNAC: Ovo morate probati još večeras!
pexels.com

Kada su u pitanju seksualne poze, verujemo da mnogim parovima ne nedostaje ideja i kreativnosi. Međutim, postoje i neke koje garantuju uživanje čak i kada ste u žurbi nakon nekog noćnog izlaska. Čuvena poza "kinki policijski čas“ koja je popularizovana za vreme karantina, obećava da ćete žuriti kući svaki put kako bi je iznova isprobali.

Za vreme lokdauna Britanci su pronašli način kako da "prekrate“ vreme i zaborave na zatvaranje, smarajući se kod kuće, pa je ova poza dobila tada na popularrnosti, a čini se da je i dalje omiljena. Pre nego što bi počeo policijski čas jasno je da su mnogi žurili kući, ali i pronašli način kako da se zabave i provesele.

Poza kod koje ostajete u štiklama nakon izlaska, daće vam verovali ili ne najintenzivniji orgazam, tvrdi edukator o seksualnosti dr Čarli Glikman.

Ova poza zahteva da se savijete preko kraja kreveta ili stola dok nosite na sebi štikle, što će omogućiti dublju penetraciju i omogućava nezaboravan seks.  Nošenje štikli tokom intimnog odnosa olakšava pomeranje zadnjice i "kretanje“ u seksu što omogućava opuštanje na površini, a opet potpetice vas podižu do savršene visine za vašeg partnera, ističe ovaj stručnjak.

Dakle, šta čekate, vikend je na izmaku!?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)