Sex

MUŽ ME VARA I ZBOG TOGA SAM PRESREĆNA! Čvrsto sam ga zagrlila, on je bio posramljen, a tražila sam mu samo JEDNU stvar

Priča koja je mnoge šokirala.

30.09.2024 20:05

MUŽ ME VARA I ZBOG TOGA SAM PRESREĆNA! Čvrsto sam ga zagrlila, on je bio posramljen, a tražila sam mu samo JEDNU stvar
Schutterstock

Jedna od najneobičnijih bračnih priča se nedavno pojavila na Redditu, i anonimna žena je napisala da je bila presrećna kada je saznala da je muž vara! Za to ima dobro objašnjenje. Kako kaže, ona svog supruga voli kao brata i nije zaljubljena u njega.

- Moj muž Frenk je najdivniji i najbrižniji čovek kojeg znam. Pažljiv je i pun ljubavi. Problem je u tome što ga volim kao brata, i nemam romantična osećanja prema njemu. Stalo mi je do njega i želim da bude srećan, ali ga ne volim kao muškarca - priča ona u svojoj ispovesti. 

Shutterstock

Ispovest žene koja nije zaljubljena u partnera

Tvrdi da je njen suprug u sve to dobro upućen, ali da je iz jednog razloga još uvek sa njom.

- On zna sve ovo, ali i dalje je u braku sa mnom kako bi me zaštitio od moje nasilne porodice. On se nadao da ću se vremenom zaljubiti u njega, ali to se nije desilo. Inače smo sjajni partneri, pokrenuli smo zajednički posao i ja uživam u vođenju ljubavi sa njim. Razgovarali smo o mogućem razvodu, ali ja to ne želim i to sam mu rekla. Sa druge strane, poslednja stvar koju želim je da se čovek, koji mi je bukvalno spasao život, oseća kao u kavezu, složila sam se da ima vezu sa drugom ženom - pojasnila je ona.

Shutterstock

Žena priznaje da joj je drago što je njen suprug našao novu devojku

 

Onda je usledilo priznanje partnera da ima novu ljubav.

- Dve godine nije ništa uradio, a pre tri meseca mi je priznao da ima novu vezu i da se zaljubio u drugu ženu. Osećao se posramljeno zbog ovoga, a ja sam ga čvrsto zagrlila i rekla mu da je sve u redu, kao i da želim da ima partnerku koja će ga voleti, kao što on voli nju. Jedino sam se plašila da će me zanemariti zbog druge žene, ali on je pažljiv kao i uvek, i jasno vidim koliko se dobro oseća zbog ove veze. Njegova devojka zna da je on u braku i to joj ne smeta. Zbog toga se ne brinem da će ona povrediti Frenka ili da će ga okrenuti protiv mene. On je srećan, a ja sam srećna zbog njega - zaključila je žena, prenosi The Sun. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)