Sex

SPAVALA SAM SA 400 MUŠKARACA ZA 9 MESECI, CILJ MI JE NJIH 600 U 2024! Partnere ovako bira, moraju da ispune jedan uslov!

Kako tvrdi Eni ima podršku roditelja za svoj poduhvat.

21.09.2024 23:30

SPAVALA SAM SA 400 MUŠKARACA ZA 9 MESECI, CILJ MI JE NJIH 600 U 2024! Partnere ovako bira, moraju da ispune jedan uslov!
Printscreen Instagram/anniekknight

Eni Najt (27) je jedna od najvećih zvezda platforme za odrasle OnlyFuns i godišnje zarađuje 1,4 miliona evra. Ona važi za najpromiskuitetniju ženu u Australiji i otvoreno priča o svojim se*sualnim iskustvima.

Prošle godine Eni je, prema sopstvenoj tvrdnji za 12 meseci imala intimne odnose sa 365 muškaraca, a ove godne rešila je da obori sopstveni rekord i spava sa njih čak 600! 

Kako bira muškarce?

Kako je Eni ispričala za The Edge, a prenosi Daily Mail, sve je počelo kao izazov, a sad je ozbiljna u nameri da postavi ovaj se*sualni rekord.

- To je samo za mene postao veliki izazov, ali je i zabavno. Od početka godine imala sa više od 400 se*sualnih partnera, a ostalo je još nešto manje od četiri meseca do Nove godine - rekla je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

Opisujući svoje iskustvo Eni priznaje da nije jednostavno sve to izdržati.

- S vremena na vreme sam iscrpljena i pomislim da sam malo preterala sa svojim proračunom. Ima dana kad imams se*ks sa petoro muškaraca, a onda sledećih nekoliko dana neću biti intimna ni sa kim, jer sam umorna, iscrpljenja i jedno što želim je da se dobro naspavam - dodala je ona.

Kako ističe nije lako pronaći kandidate za akciju ispod čaršava, a svaki mora da prođe testiranje jer ona brine o svom zdravlju.

- Da bih postigla broj od 600 se*sualnih parnera morala sam da odbacim svoje uobičajene standarde kad je u pitanju izbor muškaraca. Uvela sam obrazac za prijavu koja uključuje standardne podatke - ime, prezime, e - poštu, kao i mesto gde živi. Potencijalni partneri koji žele da imaju se*ks samnom moraju da se testiraju na polno prenosvive bolesti, jer želim da se osećam bezbedno tokom intimnog odnosa - naglasila je Eni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

Svoje intimne izazove ona dokumentuje kratkim video snimcima koje dele na društvenim mrežama, nazivajući sebe "onom devojkom koja priča lude priče".

A njene priče zaista jesu lude. U maju 2024. ona je objavila na Instagramu da je imala se*sualne odnose sa čak sedam različitih muškaraca. Čak je zavela i svog vozača Ubera koji je posle noćnog izlaska vraćao kući. 

Podrška roditelja

Pre nego što se bacila "promet" Eni je kao tinejdžerka maštala da postane neurohirutg, a završila je kao menadžer. Izbijanjem pandemije korone 2020. i eksplozijom platformi za odrasle Eni je ponašla novi, mnogo unosniji način za zaradu.

- Još dok sam bila u školi uvek sam govorila da želim da imam svoj biznis, da sama sebi budem šef, a završila sam u korporacijskom poslu. Zarada nije bila loša, ali sam morala da živim sa roditeljima. Kada sam dala otkaz i posvetila se platformi dobila sam slobodu, ne samo finansijsku, već i da mogu da putujem kad god poželim, da sama kontrolišem koliko mogu da zaradim - rekla je Eni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

Nakon što je ušla u biznis na platformi kupila je luksuznu kuću sa tri spavaće sobe u vrednosti od 750.000 dolara na Golden koustu, ali i još dve nekretnine. Bez obzira što sjajno zarađuje Eni je pažljiva sa svojim novcem.

- Nikad ne znate kada će novac prestati da pristiže, tako da je važno da počnete da štedite od početka - poručila je ona.

Kako je priznala, kao dete je imala problem sa težinom zbog čega su je deca zadirkivala. To je uticalo na njeno samopouzdanje, bila je u depresiji, a zbog naglog mršavljenja dijagnostikovan joj je poremećaj ishrane sa samo 12 godina.

- Moja porodica je bila zabrinuta, jer sam bila bolestan. Deca u školi nisu htela da se druže sa mnom, ja sam bila depresivna, ali sam vremenom naučila da kontrolišem svoju bolest - otkrila je ona.

Ona se nada da će svojim iskustvom razbiti stigmu oko žena koje uživaju u neobaveznom seksu.

- Bukvalno se ponašam na isti način kao i mnogi muškarci, ali mene osuđuju zbog onoga što radim. To je smešno - dodala je Eni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annie knight (@anniekknight)

 

Kako tvrdi njeni roditelji znaju šta radi i ima njihovu podršku.

- Mama mi svakodnevno šalje poruke i kaže da je ponosna na mene zato što živim onako kako želim. Tata je bio šokiran kad je saznao šta radim, ali smo seli, iskreno porazgovarali i sve razjasnili. Od tad imam i njegovu podršku - poručila je Eni. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)