Sex

SEKRETARICA MI STALNO OVO RADI ISPOD STOLA: Prestravljen sam jer ona pred svima obožava jednu igricu sa mnom

On ne zna kako da raskine sa ljubavnicom.

11.09.2024 21:10

SEKRETARICA MI STALNO OVO RADI ISPOD STOLA: Prestravljen sam jer ona pred svima obožava jednu igricu sa mnom
shutterstock.com

Afere na poslu su česte, i retko kad se dobro završe. Naročito kada se radi o šefu i sekretarici. Neimenovani Britanac se požalio da je njegova ljubavnica iz kancelarije toliko zahtevna, da se plaši da će kolege sve saznati, kao i njegova supruga.

- Ja sam menadžer u agenciji za nekretnine, imam 35, a moja sekretarica 28 godina. Naša afera je počela čim je došla u našu firmu. Ona je predivna i voli da flertuje. Jedne večeri smo ostali do kasno u kancelariji, a svi ostali su otišli kući. Svojim stopalom je stalno dodirivala moju nogu ispod stola, i to me je mnogo uzbudilo. Zatim mi je priznala da je nezadovoljna svojim partnerom, za kojeg je rekla da je dosadan u krevetu i da ne želi oralno da je zadovolji - priča on i nastavlja:

Shutterstock

On ne zna kako da raskine sa njom

 

- Oženjen sam sjajnom ženom, ali naš intimni život je očajan u poslednje vreme. Moj libido je mnogo viši od njenog. Te večeri sam sa sekretaricom vodio ljubav ispod kancelarijskog stola. Posle toga smo imali odnose kad god smo mogli, ali ona je počela previše da rizikuje, prilazi mi otpozadi i miluje me, dok su drugi ljudi oko nas. Mislim da nju uzbuđuje mogućnost da bude uhvaćena na delu.

Shutterstock

Afera na poslu nikad nije dobra ideja

 

- Na početku mi se to sviđalo, ali sada je otišla predaleko. Pratila me je u toalet dok su moji saradnici bili ispred, i to je bila kap koja je prelila čašu. Da stvari budu još gore, pozvala me je da dođem kod nje kući, zbog čega sam morao da lažem ženu. Znam da je to što sam uradio pogrešno i da moram da prekinem aferu. Ali, plašim se kako će ona reagovati, naročito jer sam ja njen šef. Šta da radim - pita se Englez, piše The Sun.

Odgovor terapeuta:

Sada je vreme da budete odlučni i iskreni, prema sebi i prema njoj. Ovo mora da prestane.Oboje ste u vezama sa drugim ljudima, i oboje rizikujete i reputaciju i posao.

Recite da je sve otišlo predaleko i da oboje treba da budete profesionalni na poslu, kao i da radite na svojim vezama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)